Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kako urediti nohte

Kako urediti nohte

Zanima me, kako je trenutno “in”, da imaš popiljene nohte: ravno, na okroglo, na špic??? Kako pa je z lakiranjem? Je še aktualna francoska manikura? Kaj pa barve? Kaj mi svetujete, kako naj imam urejene nohte za vsak dan (sem v taki bolj “resni” službi, kjer moram biti vsak dan urejena)?
Hvala za nasvete.

Anina

Dolžina nohta je odvisna od tega kaj in kje delaš oz. kaj tebi najbolj ustreza.Tudi krajši nohti so lahko zelo lepi , če so seveda negovani.Pililo naj bi se jih še vedno bolj naravnost pri tem pa kot ne sme biti preostro zapiljen , ampak nežno zaobljen.Če ne veš točno kako , naj ti vsaj prvič to naredijo v salonu.Obnohtna kožica mora biti tudi negovana-ne smeš si je striči , ampak jo samo nežno potiskaš nazaj.Barva laka naj se prilagaja tvojemu tipu , obleki in delovnemu mestu.Najmanj boš zgrešila z bolj umirjenimi pastelnimi toni.Razen seveda , če si kot oseba zelo živahna , takrat lahko uporabiš tudi bolj žive barve , ki pa se morajo vedno ujemati z barvo oblačil.Lahko imaš tudi francosko manikuro , vendar morajo biti nohti brezhibno urejeni in tako tudi nalakirani.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close