Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style par vprašanj

par vprašanj

Lep pozdrav!

Jaz bi imela par vprašanj glede ličenja in sicer kot prvo imam težave pri izbiri korektorja za podočnjake, namreč imam zelo svetlo polt in rjave podočnjake in če uporabim korektor v beige barvi ki naj bi prekrivala rjave podočnjake sem vsa rjava pod očmi ker zaradi svetle polti če pa uporabim korektor v barvi polti mi pa ta ne prekrije podočnjakov ker so rjavi in bi prosila če mi svetujete kateri odtenek bi bil pravi? Pa zanima me tudi ali bolje prekriva tekoči korektor ali v sticku?
Kot drugo me zanima kako b lahko poudarila svoje oči ker imam velike oči in dolge trepalnice pa kakšno senčilo bi šlo k mojim očem ki so temno rjavi sprobala sem že različne rjave odtenke pa mi ne pristojijo pa tudi svetlejše ne ker imam svetlo polt pa še črne lase in res nikakor ne najdem tapravih odtenkov zase, zato prosim če mi lahko svetujete kaj naj uporabim in kako naj se naličim.
Hvala za vaš odgovor!

Kot sem že večkrat omenila, je zelo težko svetovati odtenke ličil če kože ne vidim v živo. Prav tako glede stila in barv ličenja.
Na splošno sem bolj mnenja, da mora biti make up v barvnem sozvočju z celotnim izgledom. Kakšne odtenke, stil in način ličenja katere izdelke uporabit, pa zelo težko dam specifičen nasvet.

Če mi zaupaš od kod si, pa ti povem kje in kdaj najdeš dobro svetovalko glede ličenja. Zastojn!!!

LP J

Se bom pridružila kar tejle temi. Zanima me kakšna dobra svetovalka za ličenje v LJ?

Lep pozdrav

Jaz sicer nisem Lili, me pa vseeno zanima, kje se do tovrstnih “zastonj” informacij da priti v Celju. :))

Hvala

12. februarja je svetovalka za kozmetiko MF v Leclercu, sicer pa v Limoniju v Cityu tudi najdeš dobre svetovalke in kako vizažistko.

LP j

V tednu od 21. do 26. februarja najdete v Merkatorjevem centru v parfumeriji Beautique svetovalko MF. Mislim, da bo rada pomagala.
LP J

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close