Najdi forum

balzam

Zanima me ali je možno, da se mi lasje amstijo, če imam vedno lase spete v čop, ter pri uporabi balzama, ker ga vedno dolgo gor držim-uporablajm herbal essence, za tanke in barvane lase!

če se vam lasje mastijo priporočam balzame oziroma regeneratorje v sprejih, ki so izredno lahki. Nanašate pa jih le na željeno mesto, to so konice. Tudi razni produkti za volumen so izdelani tako, da ne obtežijo las, temveč lasišče očistijo in odebelijo lasno steblo.
Priporočam, da se ob obisku pri frizerju pozanimet tudi za takšen možen produkt. Priporočam pa naslednje proizvajalce: Wella-SP kolekcija, L’oreal Kerastase, Joico, Tigi, Paul Mitchel (trenutno manj poznana ameriška lasna kozmetika v Sloveniji, a izredno kvalitetna)…so še ostali, s katerimi imam manj izkušenj.
lp alenka

Hvala vam za odgovor, se bom pozanimala in pogledala v drogerijah, torej ni pomemebno da imaš šampon in balzam istega proizvajalca?
Lep pozdrav!

Bolje je da je, ni pa nujno. Izdelke od proizvajalcev, ki sem jih nastela, pa zal ne boste najdli v drogerijah temveč v boljših frizerskih salonih.
lp alenka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close