Najdi forum

pegice

živjo

zanima me kako se lahko vsaj delno prekrijejo pege ali pa odstranjujejo z domačo lekarno…..prosim pomagajte…..pege me zelo motijo in mi uničujejo samozavest……do sedaj sem jih prekrivala z pudrom vendar mi je ta zelo uničil kožo, sedaj je polna izpuščajev in mozoljev….

hvala za nasvete

pozdrav

Pegice lahko rahlo posvetliš z citronsko kislino. Le to pa vsebujejo nekateri geli za nego kože, ki se nanašajo pod kreme. Če se ne motim, pa se tudi v lekarni dobi krema, ki je temu namejena.
Sicer pa jih lahko dobro prekriješ z kvalitetnimi pudri, ki kože vsekakor ne uničijo, ampak nasprotno. Uporaba pudrov je podaljšana roka nege in je za kožo priporočjliva. Vendar morajo biti kvalitetni. Razen seveda, če si zelo mlada to ne pride v poštev.
Ne nazadnje, smo minulo poletje z make upom dodajali pegice, ker so bile ” ful in”. Da pa bi ti to zbijalo samozavest? Prosim lepo, vsak je zase original in takšnega obraza kot ga imaš ti ne more imeti nihče več. Nauči se biti ponosna na malenkosti, ki jih imaš ti, drugi pa ne. Saj si vendar original, ali ne?

LP J

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close