podkožni mozolji
Pozdravljeni!
Poleti nimam večjih težav s kožo, v hladnih mesecih pa je moja koža katastrofalna. Po obrazu (brada in čelo) mi vedno znova nastajajo podkožni mozolji (če to sploh so mozolji), ki jih ne morem niti stisnit, niti kaj drugega. Če jih pustim pri miru, se oteklinica malce poleže, še vedno pa lahko pod njo otipam bunkico (seveda, pora je še vedno zamašena in polna gnoja). Kako naj se jih znebim?
Podoben problem imam na hrbtu, samo da imam tam tudi kar nekaj majhnih običajnih mozoljčkov. Obstaja v kozmetičnih salonih tudi kakšna nega hrbta (da bi mi kozmetičarka sčistila kožo) in koliko stane (in koliko boli???)??
Obstajajo kakšni naravni recepti za rešitev omenjenih problemov?
Hvala za odgovore!
Sviloprejka
PS: ko bi bila vsaj tudi koža svilena!
V kozmetičnem salonu izvajamo tako nege obraza kot tudi nege hrbta.Sama si podkožih mozoljev ne iztiskaj , ker boš poškodovala kožo.Kožo je treba najprej namreč pripraviti , potem se mozolj predre z iglico ali pa se ga samo obseva pod bioptronom , da se koža hitreje regenerira in , da se vnetje pomiri.Hrbet si sicer lahko umivaš s kakšnim milom iz alg.Cene si lahko ogledaš na naši spletni strani http://www.savna.com.
Forum je zaprt za komentiranje.