moja barva las
Imam svetlo rjave lasje (v originalu), vendar sem se zadnja leta redno barvala z vijolicnimi barvami. Problem je bil v tem, da so se mi po nekaj mesecih lasje vedno obarvali na oranzno-rdece (nekaj takega).. ta barva je bila tko grozna, da sem se vedno jovo na novo barvala cez. Potem sem enkrat rekla konec – in se pobarvala na rjavo, da bom koncno imela svojo barvo. Ko sem se pobarvala, je bila sicer rjava, vendar je imela na svetlobi rdec lesk. zdaj po 3 mesecih je ucinek isti – rdeco oranzni lasje. 🙁
Sploh ne vem vec kaj naj naredim. Pocakam, da mi narastek preraste lasje, ki imam dolge?? Ali je tud kaksna druga resitev??
Obstaja barva za razbarvanje??
Pomagajte mi, ker se ne morem skoz in skoz barvati!
Hvala ze v naprej za odgovor!
lp, Leyla
Obstaja način za razbarvanje las. Vendar je potrebno vedeti, da so po postopku lasje malo bolj žimasti, saj gre za odvzemanje pigmenta, pa čeprav samo z 2% hidrogenom.To da se pojavlja rdečkast pigment je povsem normalno, potrebno ga je postopoma s kasnejšim barvanjem čim bolj prekriti. Ni tako enostavno pri vijolični barvi, se pa da z malo vztrajnosti. Skratka potrebno je lase razbarvati oziroma posvetliti za dva tona, nato pa z rjavo barvo in primernim pigmentom pobarvati na željen ton las.
lp alenka
Forum je zaprt za komentiranje.