Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Prosim pomagajte mi

Prosim pomagajte mi

Lepo pozdravljeni!

Prosila bi vas za pomoč, kajti imam en velik problemček.Moji naravni lasje so temno kostanjevi in da dobim zelo svetlo pepelnato blont mi frizerka najprej lase blanžira z blanžem nato pa mi da prek perlnato sivo barvo, da mi zbije rumeni ton, saj imam dosti rdečega pigmenta.Največji problem pa so moji lasje porozni in suhi l pravtako pa se mi na vrhu glave lomijo in v čopkih odpadajo, včeraj sem bila spet na barvanju in spet so se mi zlomili.Če bom tako nadaljevala bom ostala brez las:( Razmišljam, da bi se pobarvala na temno blont, kakšno bolj naravno blont, ki mi frizerka nebi rabla barvat las z blanžem, ampak samo z barvo in malo bolj močnim perkosidom, kot je 12%.Kaj mi vi svetujete? Katero barvo naj dam prek, da bo bolj naravno medena blont? Lepo prosim vas,da mi svetujete, ker sem čisto obupana zaradi svojih las:( Žal vas ne morem obiskat, ker sem iz Maribora.Lepo prosim, če mi svetujete, katero barvo naj uporabim, da mi bo prijela medna blont?
Lepo prosim pomagajte mi,

Jokica

Za tak postopek ti svetujem, da greš k frizerju. Ne vem zakaj se ne obrneš na frizerko, ki ti to dela. Žal ti jaz ne morem svetovati barve, ker tudi ne vem kaj uporabljajo v salonu.Ne uporabljamo vsi frizerji enakih barv, prav tako nimamo istega načina dela.Seveda pa ni tvoj problem nerešljiv, le pravilno se ga je treba lotiti.
Izbeljeni lasje so izredno porozni in občutljivi.Lahko pride do neželjenih blond barv, če nismo dovolj pazljivi.
lp alenka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close