Katera kozmetika
Punce napišite s katero maskaro ste bile najbolj zadovoljne, pudrom, šminko in …
Moja najlubša kozmetika
Maskara: Yade sky High Curves (veliko boljša kot katerakoli od Loreala)
Puder: Collistar, revlon,…(nisem še našla tistega pravega)
Šminka: večinoma avon kozmetika in pa lorealova kiss proff-zelo obstojna , samo malo manj vlažilna
Senčila: večinoma avon – niso tako obstojna, zelo obstojne so lorealova
Tudi jaz sem preizkusila že veliko dekorativne kozmetike. Trenutno pa so mi najljubši proizvodi:
-maskara: vse maskare od Pupe, Biodroga, Lancome, od cenejših pa so dobre Deborah- nova volumenska, Loreal,..
-puder: Collistar- vlažilni za normalno in suho kožo, Vichy- kremni ter za mat učinek (vendar je zelo slaba izbira barv), Revlon
-šminke: najraje sicer uporabljam glose- zelo dober novi od Max Factor, Deborah, IsaDora,…klasične šminke pa so mi všeč od Jade, Loreal, Deborah- nove vlažilne,…
-senčila za veke: senčila Pupa v prahu (zelo lepa dvojna pakiranja, kjer dobiš poseben prah z bleščicami), IsaDora, Deborah,…
aha, torej bo treba v Ljubljano! jaz sem iz ms in je tu nimajo-nekaj časa sem jo kupovala v free shopu ampak je nimajo več! Kakšne trepalnice pa imaš ti in za kaj je ta maskatra-za podaljšanje ali volumen?
ziher si jo bom nabavla, ker to je res najbolša maskara- ever !!!!!
Najlepša hvala za odgovor in lp
Meni se zdi, da je za vse: podalšanje, volumen in še priviha jih. Jaz si itak vedno tako senčim oči, da pod obrvi nanesem malo korektorja v svinčniku od Art Deco, čez vse to Chanel puder (tisti, ki ga lahko nanašaš z mokro ali pa suho blazinico), potem puder v prahu in šele nato sence. To pomeni, da so itak tudi trepalnice vse od pudra. In ko nanesem mascaro (vedno dvakrat, se pravi v dveh nanosih) mi fantastično poudari trepalnice. Če si iz MS ti pa res ni treba hodit v LJ. Ali ti ni MB bližje? Sigurno imajo tudi v MB kakšen Limoni ali pa Douglas, Muller …!
Decva
Kupujem jo v Ljubljani, v Prestigio make up centru. Cene so za profesionalno kozmetiko nizke, za “navadne smrtnike” pa solidne. Npr. puder stane 5100 sit. Razlika med komercialno kozmetiko je pa ogromna. Poleg tega je razlika tudi v količini. Obožujem senčke za oči, ker se tako lepo nanšajo in razmažejo.
Skratka: se splača.
Forum je zaprt za komentiranje.