vsem, ki imajo težave s celulitom
Spoštovane
Rada bi vam vsem, ki se borite proti celutitisu povedal, da sem ga učinkovito odpravila s pomočjo JUSTOVIH izdelkov proti celulitu in sicer z ampulami in gelom.
Resnično priporočam ta izdelka vse, ki se botite s to nadlogo.
Andreja – Fanči zanima me, če jih tudi vi kaj uporabljate in svetujete svojim strankam.
lp Marjeta
kolikor jaz vem, gre zgolj za prodajo na domu. mogoče se bo našla kakšna oseba forumu, ki jih prodaja.
Sicer ima JUST res odlične izdelke. Jaz veliko uporabljam olje 31 (ob prehladih, vnetjih, eterično olje, masaža…), poprovo meto (krasna celo za nas migrenike), brinovo kremo za mišice, tree tee za mozole ali pa rane,…
Cene za zadnji dve kremi sta mislim da okrog 3.500, olje 31 je malo dražje, za meto sem pozabila, ker vse zelo dolgo zdrži in je že dolgo nisem kupila.
Prepričana sem, da so tudi za celulit učinkovite!
Spet prodajalke Justa. …
Kupite lahko vse, pri teh ”posrednicah”.Vam dajo mobitel številko, pa naredijo predstavitev, pa vas oskubijo za stvari, ki so baje naravne…in 10000000% pomagajo. Blabla.Blablablablabla. So pa to stvari za vsega boga, NAJ bi zdravile hemeroide, pa herpes, pa suho kožo, pa no vse kar vprašaš…zdravijo.Naravno…P zdraven bajno služijo.Ta velike ribe…ta male pa takole po forumh blodijo kok je vse od justa fajn. Zagotovo ti bo marjetica…zrihtala telefonsko (svojo)?? od ”posrednice”. Sam vprašite…
Tilen
S čim pa ti nisi bila zadovoljna?, kaj si kupila, da je bila samo reklama brez učinka?
Mislim, da je ta forum namenjen nasvetom, kar pa iz tvojega posta nisem razbrala.
Kaj te sploh moti? velike ribe ali kaj pri bogu, zakaj si tako ogorčena?
Cene proizvodov so dostopne vsem, izdelki pa so kvalitetni, sicer ta firma ne bi obstajal 85 let, brez velikih reklam na TV ekranih, radijih….., Reklamo si delajo izdelki sami. Jaz jih kupujem in jih bom kupovala na predstavitvah.
Tilen res pa me zanimajo tvoje slabe izkušnje, prosim povej, pa naj bo to kontra reklama marjetici, osesti nas !
Hmmm….ce smem nekaj pripomnit k tem pogovorom…. osebno mislim, da nobena krema ne pomaga proti celulitisu…oziroma recimo da obstaja ena kremica ki se imenuje ” ŠPORTNA AKTIVNOST ” …. deluje 100%, je kolikortoliko zastonj, odvisno kaj si izberes… in mislim, da ne poznam nobene zenske, ki bi to kremo uporabljala, pa bi se vedno imela celulitis….
Po drugi strani pa menim, da imajo skoraj vse primerno stare zenske celulitic, kteremu ne pomaga npoben preparat… tako pac je…se je treba tudi sprijaznit s tem, da tudi zajcice iz playboya niso popolne….jih pa naredijo popolne…. lol….
Forum je zaprt za komentiranje.