Najdi forum

laser!!!

Ali je odstranjevanje dlak z laserjem resnično trajno, in koliko dlak je odstranjenih že po prvem posegu? Lahko medtem uporabljam kremo za samoporjavitev? Hvala….

Samoporjavitvene kreme ne smeš uporabljati v času posega tako kot se tudi ne smeš sončiti in ne sama odstranjevati dlak.Odstranijo lahko samo temne dlake,vendar ne povsem.Pravijo pa tudi,da postopek ni povsem neboleč,kot trdijo.

Mene ni nič bolelo,pa že po prvič so šle use dlake stran,ampak za 2 meseca,potem pa spet od začetka.Zdaj sem šla že 4krat in opažam,da se ta vmesni čas(od ene depilacije do druge) podaljšuje.

A ni to trajno? nekje sem brala da se ponovi ene 3* in da drzi več kot 10 let. koliko pa je treba plačati. a to plačas vsakič posebi ali za ceu tretma skupi. Hvala za odg

Koliko pa stane to?

Cene so odvisne od predela,kjer ti poseg izvajajo.Približno okoli 50000 SIT pride en poseg,bolj natančno pa ti žal ne morem povedati,ker tega pri nas ne izvajamo.

Pri popku imam nekaj izredno nezaželjenih dlačic, ki si jih želim ZA VEDNO znebit. Kaj mi svetujet; elektroliza, laserska epilacija?
Je elektroliza res primerna samo za obraz?
Hvala

Epilacija se lahko izvaja tudi na drugih predelih telesa,samo hoditi moraš redno kar nekaj časa,ker rezultati niso takojšnji.Možna je tudi laserska odstranitev,če le dlake niso presvetle,ali pa vosek.

Lahko posebi plačaš,samo potem vse skupaj več pride.Daš vsakič 40.000sit za bikini predel,za noge je pa ful več.Jaz sem dala naenkrat za 6 obiskov 160.000.Pa ne traja 10let,je pa vseeno fajn k te nič več ne srbi,ni iritacij,ni se ti treba skos s tem ukvarjat.Aja,je pa po šesti epilaciji,če še ni use odpravljeno,vse ceneje.Tako da pride enkraten obisk približno 12.000.Če nimaš ne vem kakšnih problemov z dlačicami,potem je najbrž brezveze trošit toliko denarja,jaz sem imela bikini predel tako grozen(se mi je vedno zelo vnelo) in je bilo po puljenju vse še bolj grozno-vraščene dlake,tako da se zdaj končno dobro počutim,ko ne rastejo več.

Živijo,

tudi jaz sem bila na laserski odstranitvi dlačic in sicer v KOZMETIKI OMERZA na Gosposvedski ulici v Ljubljani.

Ta zadeva je resnično fantastična! Prav tako sem imela velik problem z dlačicami v predelu bikinija, pod pazduho, brčicami in na nogah. Dlačice se rečijo ni boleče in laser je zelo kvaliteten. Pomembno je, da je kozmetičarka natančna. To pa definitivno so vse zaposlene v tem podjetju!

Za več informacij pa priporočam, da pokličeš v SALON ga. SAŠE OMERZA in zagotovo ti bodo prijazne gospe povedale vse o tem postopku. Kdaj je primerno za odstranjevanje? (koža ne sme biti porjavela, solarij odpade …), Koliko stane? itd. …

Skratka 100% priporočam ker je THE BEST!!

LP, Maša

Maša ali lahko poveš koliko časa sam postopek traja oz. če ga je potrebno ponovit.

Kdaj si bila ti tam in ali imaš že kaj “naraščaja”.

LP

Jaz sem odstranjevala dlacice na bikini predelu. Glede na gosoto mojih dlacic je bil definiran kot manjsi predel. Cena je bila 30.000 SIT. Narocena sem tudi ponovno. Cena vecjega predela je 60.000 SIT. Ce je obiskov vec kot 6 pa se cena prepolovi. Sla sem pa v AKD center na Parmovi.

Ali je res da si moraš pred laserskim odstranjevanjem nekaj časa pustit dlake rast. Na obrazu je to zelo tečno. Ali se lahko vsaj briješ.

Do posega z laserjem si dlake lahko normalno odstranjuješ , vendar morajo biti pri pregledu dovolj dolge , da zdravnik lahko oceni stanje in se na podlagi tega dogovorita kako in kaj. Med posameznimi posegi pa dlak ne smeš depilirati.Takrat tudi ne smeš na sonce , v solarij…Pred prvim posegom pa ti dlake tako ali tako pobrijejo oni.Bolj natančno ti bodo razložili tam , kjer posege opravljajo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close