laser!!!
Lahko posebi plačaš,samo potem vse skupaj več pride.Daš vsakič 40.000sit za bikini predel,za noge je pa ful več.Jaz sem dala naenkrat za 6 obiskov 160.000.Pa ne traja 10let,je pa vseeno fajn k te nič več ne srbi,ni iritacij,ni se ti treba skos s tem ukvarjat.Aja,je pa po šesti epilaciji,če še ni use odpravljeno,vse ceneje.Tako da pride enkraten obisk približno 12.000.Če nimaš ne vem kakšnih problemov z dlačicami,potem je najbrž brezveze trošit toliko denarja,jaz sem imela bikini predel tako grozen(se mi je vedno zelo vnelo) in je bilo po puljenju vse še bolj grozno-vraščene dlake,tako da se zdaj končno dobro počutim,ko ne rastejo več.
Živijo,
tudi jaz sem bila na laserski odstranitvi dlačic in sicer v KOZMETIKI OMERZA na Gosposvedski ulici v Ljubljani.
Ta zadeva je resnično fantastična! Prav tako sem imela velik problem z dlačicami v predelu bikinija, pod pazduho, brčicami in na nogah. Dlačice se rečijo ni boleče in laser je zelo kvaliteten. Pomembno je, da je kozmetičarka natančna. To pa definitivno so vse zaposlene v tem podjetju!
Za več informacij pa priporočam, da pokličeš v SALON ga. SAŠE OMERZA in zagotovo ti bodo prijazne gospe povedale vse o tem postopku. Kdaj je primerno za odstranjevanje? (koža ne sme biti porjavela, solarij odpade …), Koliko stane? itd. …
Skratka 100% priporočam ker je THE BEST!!
LP, Maša
Do posega z laserjem si dlake lahko normalno odstranjuješ , vendar morajo biti pri pregledu dovolj dolge , da zdravnik lahko oceni stanje in se na podlagi tega dogovorita kako in kaj. Med posameznimi posegi pa dlak ne smeš depilirati.Takrat tudi ne smeš na sonce , v solarij…Pred prvim posegom pa ti dlake tako ali tako pobrijejo oni.Bolj natančno ti bodo razložili tam , kjer posege opravljajo.
Forum je zaprt za komentiranje.