Thalgo
Thalgove kreme stanejo približno 10.000,00 SIT , hidratantni serum je 12.000,00 SIT , krema za oči 6.500,00 SIT , mleko ali tonik pa sta okoli 4.500,00 SIT. Vse naštete proizvode lahko dobiš v našem salonu , v prosti prodaji pa jih žal ni. Omenjeni izdelki so za profesionalno salonsko prodajo , zato se jih porabi zelo malo in jih imaš kar za nekaj časa-par mesecev.
Ga.Andreja,
najlepša hvala za informacijo. Da pri vas prodajate te izdelke vem, saj sem vaša občasna stranka.
Porodilo pa se mi je še eno vprašanje. Slišala sem za proizvod Celluceane. Po moji informaciji naj bi pospeševal presnovo in na ta način zmanjševal celulit. Ali mi lahko prosim poveste, ali pri vas prodajate tudi ta proizvod, kakšna je cena in predvsem ali imate kakšno povratno informacijo od strank, ki so proizvod uporabljale. Zanima me tudi kako dolgo lahko piješ ta napitek in ali ima kakšne stranske učinke.
Hvala za dodatni odgovor in lep pozdrav,
Maja
Mene pa zanima, katero kozmetiko bi priporočili vi….stara sem 28 let in okoli oči že imam drobne gubice….zanima me kozmetika, ki daje poudarek predvsem na naravni bazi (ne maram kozmetike, kjer je vse kemijsko narejeno)….torej zanima me, katero kozmetiko bi mi priporočili vi in kakšne so cene….trenutno uporabljam kozmetiko Kahne, za katero sem upala, da je naravna…sdaj pa ko prebiram forume sem izvedela toliko negativnih informacij, da jo bom opustila.
najlepša hvala za vaš trud in odgovor
za okli oči bi ti priporočala recimo thalgovo kremo , ki preprečuje nastanek gubic , ali recimo od Phytomerja , ki je tudi osnovana na osnovi izvlečkov morskih alg……odvisno od problema , ki ga imaš-lahko so to podočnjaki , drobne gubice , mogoče potrebuješ le vlaženje in bi bila dobra Decleorjeva Hydra floral.Cene krem se gibljejo okoli 6.000,00-8.000,00 SIT.
Mene pa zanima, če kreme, tonik in mleko za obraz (konkretno za mešano kožo) vsebujejo antioksidante in UV zaščito? Ko sem namreč gledala sestavine, tega nisem zasledila, zdaj pa ne vem, če se morda to skriva pod kakim drugim imenom ?
Ali mi bosta mleko in tonik za mešano kožo (Cleansing milk Pure Radiance, Tonic Lotion Pure Radiance) tudi kaj sčistila pore in odvečno maščobo (ogrci), ali gre samo za površinsko čiščenje? Kakšne pa so sestavine kreme Energising Vitylity Cream (antioksidanti, vitamini, UV zaščita, nekomedogenost …)? Če mi lahko poveste kaj več o delovanju teh proizvodov, ker na internetu najdem samo bolj splošne opise in bi se rada malo pozanimala predno se odločim za nakup. Moja koža je mešana (po T-coni mastna z ogrci, po licih suha), vendar zelo dehidrirana.
Hvala in LP!
Thalgove kreme povečini nimajo UV zaščite , le sončna linija. Proizvodi ne odstranijo komedonov(te lahko odstraniš le mehansko-najbolje, da to naredi kozmetičarka , da ne pride do poškodb na koži), ampak ti odstranijo odvečno maščobo , uravnavajo izločanje lojnic , tonizirajo….so pa obvezni pri negi kože. Energising vitality cream je vlažilna dnevna krema ,ki vsebuje kompleks Seve Marine , breskovo mleko , olje konoplje in je namenjena kožam , ki jim primanjkuje vlage. Če sama krema ni dovolj(predvsem v zimskem času) se uporablja skupaj s hidratantnim serumom.
1krat tedensko pa si naredi tudi piling in masko za vlaženje.
Forum je zaprt za komentiranje.