Najdi forum

Lasje

Pozdravljeni!
Imam kostanjeve barve lase, nad katerimi počasi zgubljam potrpljenje. Namreč še pred enim letom sem imela do sredine hrbta dolge, nerazcepljene, malo suhe ampak lepe lase. Brez prhljaja in podobno.

Zdaj sem se od marca pa do danes postrigla do ramen oz. ravno do ramen. Ampak postopoma. Po 5 cm, tko konice. Ampak vsakič ko sem se ustrigla, so se mi po enem tednu pričeli cepiti. Pa to že pri dolžini ušes. Kr portgam jih lahko. Ma več kot pol imam pa po konicah razcepljene. na zadnji strani glave imam prhljaj. Suhe imam, tko da imam občutek, da mi vse štrli stran. Imam občute, da mi tudi ne rastejo tko kot prej. In ko si gledam lase, so nekateri tanki, drugi debeli.

Sprašujem vse vas, kaj lahko storim, da se mi nebi cepili in da nebi imela tako suhih las. Prehrana, maske ( une doma narejene, k na kupljene ne dam nič). Mislm, karkoli…

Hvala in lep dan.

B

Proble, razcepljenih las je največkrat v pomanjkanju vitaminov lahko pa se tudi poškodujejo kemično ali mehansko.
Priporočam kakšno kuro z vitamini, poleg zdrave prehrane in seveda nega las. Če na kupljene stvari ne daste nič, potem poiščite v kakšni knjigi, domača lekarna ali kaj podobnega in si pomagajte s tistim.
Več vam ne znam povedati. lahko pa se obrnete na strokovnjaka na tem področju.(dermatologa…)
lp alenka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close