Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style primerna krema za obraz za mešano kožo

primerna krema za obraz za mešano kožo

lp. prosla bi za en nasvet. imam ful občutljivo, tanko, mešano kožo (t predel je “mastn”). probala sem kremo normaderm (vichy) pa zak mam exfoliac, s katero tud nisem zadovoljna. mi lahko kera priporoca kako fajno? kaj rpavite na eucerin, clinians ipd?

Jaz imam tudi tako kožo, zelo tanko, mešano in masten t predel, pa še rdečkasto povrhu. Uporabljam pa kremo od Artistry (Amway) oz. imam tudi čistilni gel in tonik. Čeprav sem bila precej časa skeptična in sem vse skupaj uporabljala, pa mi zelo odgovarja.
Ostalih pa ne poznam; saj veš, kako je-vse ne ustreza vsem.

Zelo dobra bi bila Clinians zeleno jabolko, ali pa Garnier Fresh.

Ali pa Avon Moisture 24.

OLIGO 25 – v lekarni prosi za vzorček, veliko napisanega pa na:

Meni se je koža zalo popravila in zgladila.

Normaderm imam jaz samo za včasih za nos in čelo

Eucerin je za zelo suho kožo

ja no od garniera ze probala, od avona tud ne odgovarja. sej praivm dala sem ze dost skozi krem :). bom se probala malo po lekarnah izprasat. hvala za nasvet.

Eucerin Hydro Protect Matt emulzija- genijalna stvar, meni se je po 15-ih letih istih težav v samo enem mesecu koža na obrazu popolnoma spremenila. Zdaj me ljudje sprašujejo, kaj se je zgodilo z menoj!;)
Poskusi, ne bo ti žal.

Val, bi prosim napisala sestavine te emulzije in pa ceno? Lp

Rivitas – justova kolekcija za občutljivo, tanko kožo, katere baza je planika. Seveda gojena, ki je dobro zaščitena pred mrazom, soncem, burjo. Vzpostavi normalno ravnovesje in vzpodbudi delovanje fibroblast celice.

Odlična, je ne menjam za nobeno.

lp

Liza, Eucerin ima na vseh vzorčkih sestavine (za razliko od marskikatere druge firme). Pojdi v lekarno po tester.
Ta hip imam precej testerčkov od Eucerina, le tele emulzije pa žal nimam.

p. hvala ti! Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close