Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Obstojen puder

Obstojen puder

Hojla!
Imam bolj mastno kozo pa me zanima ce katera ve za kaksen puder, ki je obstojen. Namrec, imam belo puhovko…pa me skrbi da bi jo napacala ze takoj ko bi jo dala nase. A je kje tak fenomenalen puder?! Ful hvala!by

Jaz imam enega takega od JADE, pa ne vem kako se ji reče. Vendar malo slabše prekriva.

Obvezno si nabavi nek šal ali kaj podobnega

Jaz imam sedaj Collistarja, seveda piše, da naj bi bil vodoodporen in zelo obstojen, ter da ne pušča sledi ob dotiku rok in na oblačilih. Pa mislim da je samo larifari, sem kar takoj poskusila, če res ne pušča sledi ob dotiku rok, pa sem opazila puder tudi na prstih ko sem se dotaknila obraza.
Tako da vedno menjavam tele pudra.

Sicer pa je baje zelo dober, vsaj tako sem prebrala na tem forumu, puder La praire. Sicer je pa cena tudi zelo visoka (38 000). Če si ga lahko privoščič, pojdi po tester v drogerijo.Zaenkrat sem zasledila da ga imajo v D Douglas.

Bejbi sporoči če si našla obstojen puder.

Meni ima Chanel najboljše pudre. Zelo sem zadovoljna z njimi, ker so zelo učinkoviti, hkrati pa se tako zlijejo s kožo, da sploh ni opaziti, da ga imaš. Zelo lepo kožo mi naredi. Imajo jih v Mullerju, Maxiju, Limoni, Douglas.

Lp

Irena

Vsekakor od Revlona colorstay,original ali lite za mastno kozo,oziroma natural za srednjo,suho kozo 😉

Se povsem strinjam z Barbaro R. Revlon Color Stay. Jaz uporabljam Lite varianto, ki ni tako zelo prekriven in zelo primeren za mešano kožo.

Bejbi, tudi jaz imam bel plašč. Puder se garantirano obnese!

LP, P

lep pozdrav
da ti jaz priporočam vsekakor puder
ARTDECO RES ČUDOVIT OBSTOJEN PUDER
SEM GA PROBALA IN KO SEM UGOTOVILA DA JE RES SUPER
SEM NASLEDNJIČ ISKALA SAMO TEGA
IN ČIST MALO GA PORABIŠ
LP TARA

Tara, a nam lahko zaupaš ime tega Art Decojevega pudra, ki ga uporabljaš?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close