Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Ličila in vročina

Ličila in vročina

Imam problem: poleti ko je vroče, oz npr. ko greš zvečer ven (tudi pozimi) je vroče…in make up ne ostane na svojem mestu, kot da bi stekel…tisto nabiranje senčila v gubicah bi še šlo nekak, ampak, ko pa se mi v kotu oči nabere črno od barvice, po možnosti še tega ne opazim dovolj hitro pa je kriza 😉
Enkrat je Tina V. Cavazza izjavla, da proti nabiranju senčila v gubice pomaga puder, ki se nahaja pod seničlom..to pri meni ne pomaga

(Samo za inf: uporabljam suho Jade in/ali kremno senčilo Loreal in pa Črni svinčnik Jade Kajal… )

Prosim pomagajte 😉 Hvala v naprej, Lp Maša

Ja Maša, res se da narediti make up, ki bo zdržal vročino in dolgo noč. Uporabiti moraš kvalitetna ličila in imeti malo več časa za fiksiranje.

LP Jadranka

Živjo!

A lahko kaj več o tem?
Res je sezona že pravzaprav mimo, pa vseeno..

Dobro je, da si pred nanašanjem senčil na veke nanesemo puder v prahu ali pa celo kakšno “zadevo” za obstojnejši make up (Art deco ima krasen gel- Pre make up tretman), potem je, kot sem že omenila, treba uporabiti kvalitetna ličila, pa ponovno puder v prahu in taknšo ličenje prenese kar visoke temperature, pa tudi časovno zelo dobro zdrži.

lp Jadranka

ojla!
res zanimiva tema, jaz imam pa problem za nanašanje make-upa ta: nujno moram imeti puder na nastopih, in seveda se čisto spotim in čutim kako se mi puder topi (tako kot da bi se z vodo zmočila po obrazu) pa najbo še nevem kakšna kvaliteta, meni se začne topiti. kaj pa mi zato priporočate?

Za take posebne prložnosti je treba imeti tudi posebne pudre, ki prenesejo zelo veliko vročino in tudi potenje. To niso pudri, ki bi jih uporabljali vsakodnevno. (Coverderm puder je eden takih, vendar se pri nas žal ne dobi.)

LP J

Kateri puder bi pa potem npr. bil dovolj dober in obstojen pri vročini in potenju

Poišči kakšen vodoodporen puder, ki je namenjen vsakodnevni uporabi. v kakšni boljši drogeriji ga boš zagotovo našla. Jaz za takšne primere uporabim Coverderm, ki pa se pri nas žal ne dobi.

LP J

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close