Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style nega obraza pri 23

nega obraza pri 23

Pozdravljeni!

Zanima me ali je v redu, če uporabljam zjutraj in zvečer tonik Clerasil za mešano kožo (na čelu in nosu je masna koža), saj se mi mozolji delajno najbolj na čelu in bradi. Na bradi so zelo majhni, niso beli, na bradi pa se mi delajo beli mozolji, ko pa si jih stisnem ali se posuši pa ostane zelo dolgo časa rdeč madež. Stara sem 23 let in me zanima kakšno kozmetiko za takšno kožo bi naj uporabljala. Ali je Clerasil v redu ali pa je bolj za najstnike?

Hvala

LP

Zjutraj in zvečer moraš uporabljati tonik in mleko,kožo pa si raje pusti pri miru,ker ti lahko ostanejo brazgotine oz madeži.Pojdi raje h kozmetičarki,ki ti bo svetovala tudi nego za doma kar zadeva kreme.Tonika,ki ga uporabljaš žal ne poznam dobro in tudi tvoje kože nisem videla,zato ti težko rečem kaj več.Uporabljaj pa kozmetiko za mešano kožo.

Mene pa zanima cena za nego problematične kože (22let) pri vas?

cena se giblje okoli 7.000,00-8.000,00 SIT,razen,če nekdo želi še kakšne dodatne storitve-barvanje trepalnic… je malo več.

Verjetno tega ne boste objavili…. ampak poskusiti ni greh…. Draga mk…. najboljsa krema za nego takege koze ki jo opisujes je cisto naravna krema, oziroma maska, ki si jo sama pri pravis. Pri tem ne potrebujes nobenih tonikov in dodatnih krem. Iz svojih izkusenj pa vem, da ravno proti takim mozoljckom zelo lepo pomaga in rezultati so vidni dejanjsko ze naslednji dan, kajti vsi mozoljcki, ki so se v nastajanju se dobesedno posusijo. Pa mimogrede tudi jaz sem stara 23 let…. Torej masko pa pripravis tako: v loncek das eno zlico kvasa in eno zlici medu…. to je za obraz kolicinsko veckot dovolj. Je 100% naravno in deluje. S to maso si namazes cel obraz in pustis na njem cca 10 minut. Nato z mlacno vodo lepo speres in obrises obraz. Po opravljeni kuri bos imela kozo malo suho, vendar na njo ne nanasaj kreme, ker se ti bo po cca 10 minutah tako ali tako sama od sebe spravila
na normalno raven…. Pomaga pa res lepo…. Pa 7000 sit prisparas…

Nara daje najboljse….

Maska,ki jo pripraviš doma je že super,vendar ti globinsko kože žal ne sčisti.Krema se uporablja vsakodnevno tudi zato,da varuje in ščiti kožo pred zunanjimi vplivi(izsušitev,popokane kapilare…)zato,bi ti priporočala kar kombinacijo lahko omenjene maske in kreme,pa 1krat tedensko tudi kakšnega pilinga in ne pozabi na tonik,ki je prvi korak k negi in uspostavi pravi PH kože ter jo očisti umazanije,ki jo koža dobi od zunaj in ki jo izloči sama.

Oj!
Kolikokrat tedensko pa prakticiras to masko? Jaz sem ravnokar poskusila, koza je gladka kot ne vem kaj, ampak mozoljci so pa se :(((((
Upam, da res izginejo,kot pravis. Ker res ne vem vec, kaj naj storim???!?!?
Se imas kaj iz domace lekarne?
Hvala!
Nejka

Imam se nekaj ja iz domace lekarne… in sicer oblogo za lase… za nahranitev las: Vzames 1 rumenjak ( brez beljaka obvezno ) in 2 žlici olivnega olja… to si namazes po celotni dolzini las, pustis delovati cca 10 minut…lahko tudi vec ( odvisno koliko imas suhe lase ) in nato dobro izperes, ter uporabis sampon kot vedno… Posusis in lasje postanejo bolj cvrsti in sijoci…mocnejsi…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close