Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style mnenje o kremah

mnenje o kremah

Še vedno se ne morem odločiti za primerno kremo (znamko) za mojo kožo, čeprav sem jih preizkusila že kar nekaj. Že kar nekaj časa me spremlja dvom: ali so dražje kreme res toliko bolj učinkovite?

Ker od trgovk ne dobiš realne odgovore, saj jim je v interesu, da prodajo dražjo kozmetiko, se obračam na vas, saj menim , da kozmetičarke najbolj vidite učinke različnih znamk krem na koži (uporabnice podobne starosti, s podobno strukturo kože). Kakšne so torej vaše izkušnje?

Moje izkušnje in izkušnje strank pravijo, da je malo dražja krema kvalitetnejša, kar pa ne pomeni, da ne more biti cenejša krema tudi dobra. Ne priporočam ti sicer krem za par sto tolarjev, če pa si mlajša, tudi ne rabiš ravno kreme za primer 20.000,00 SIT.Starejša koža pa potrebuje več, zato takrat ni napačno odšteti malo več denarja,pri tebi je najbolj pomembno,da krema ustreza tipu kože in tvoji starosti. Preizkušaj testerje, dokler pač ne najdeš ustrezne kreme za svojo kožo.Zelo dobro kremo dobiš za okoli 5.000,00 SIT imela pa jo boš kar za nekaj mesecev.

Cena ne pokaže ali je krema kvalitetna. Tudi krema za 1000 SIT je lahko vredu, če ima vredu sestavine. Poglej si malo planet- lepote.si, tam lahko marsikaj koristnega izveš.

Preberi si stvari na tem linku:
http://www.planet-lepote.com/forum/forum_posts.asp?TID=677&PN=1

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close