kako se izogniti striženju?
Pred dvema tednoma sem imela dolžino las, ki sem jo tudi želela-brez težav sem jih kakkorkoli lahko spela. No potem sem šla k moji sicer stalni frizerki, da me pobarva (naredi pramena) zraven pa me je tako ostrigla(čeprav sem rekla da ni treba ker so bile konice še čisto ok pa je morala samo konice najbrž zato da je lahko več računala), da sem se vsakič križala, ko sem šla mimo ogledala. Šla sem nazaj, da me poprvi-rezultat je bil: še krajši lasje, oblika pa še vedno katastrofa .
Po enem tednu sem se odločila in šla k drugi, da mi naredi vsaj eno obliko.Sedaj obliko sicer imam, me pa boli dolžina las. Zadaj imam pokito 1/2 vratu pri strani so pa ušesa pokrita.
Sedaj bi rada čimprej mojo staro dolžino (k tej frizerki nikoliveč), to pa ponavadi z striženjem konic zelo podaljša moje čakanje. Še to na to dolžino ki sem jo dosegla sedaj sem čakala zelo dolgo, ker me je vedno kaka frizerka z konicami “zajebala”.
Kako naj negujem , da se mi lasje ne bodo cepili?
Aja še to sem slabokrvna ali ima to na lasje kakšen vpliv?
lp anja
Konice moramo redno striči, zlasti če smo nagnjeni k cepljenju las. Lahko poizkusiš z vitaminsko kuro, tabletami za lase, kožo, nohte, dobiš jih v lekarni. ter čuvaj lase s pravimi produkti, ki jih kupiš pri frizerju. Svetujem ti produkte: Wella, Tigi, L’oreal, Revlon, Joico….Skratka karkoli lahko kupiš od profesionalnih produktov. Seveda te bo nekaj stalo, bo pa zadovoljstvo toliko večje.
lp alenka
Forum je zaprt za komentiranje.