Najdi forum

katere lake za nohte uporabljate in so kvalitetni? Zdržijo kaki dan ali dva v takem stanju kot ga namažeš? Dost mam nekvalittenih lakov..recimo max factor:( čist me je razočaral:( pa še drag je..pa kaki avon, oriflame..zanič:( kaj priporočate???

Ja kateri lak od MF pa si imela, da ti je zdržal samo dva dni. Jaz ga imam namreč tudi po cel teden? Tudi Avonovi laki so kar kvalitetni, ne vem kako to da pri tebi to ne drži. Kako pa si kaj nanašaš? Uporabljaš podlake, nadlake? So tvoji nohti poravilno pripravljeni na lakiranje?
Lahko uporabljaš namreč vrhunske lake pa ne bo vredu, če ni prave tehnike nanašanja.

lp Jadranka

Zgleda, da je nas vec takih, ki nismo zadovoljni z kvaliteto lakov. Ce pa si neznamo lakirati nohtov, lepo prosim za nasvet.

Pozdrav!

Najprej je pomembno, da je površina nohta lepo ravna. (Površino nohta moramo lepo spolirati 1x na mesec, če ima noht brazde potem uporabimo ustrezen podlak – Ridge filler.) Potem poskrbimo, da je noht čisto suh (najman 5 min. po umivanju in brisanju, pa tudi masten naj ne bo). Nato nanesemo eno plast podlaka, ko se dobro posuši pa še dve plasti barvnega laka. Vsaka plast se naj dobro posuši. Na koncu še eno ali dve plasti nadlaka. Noht je treba zapirati iz vseh strani, kar pomeni da ga nalakiramo tudi spodaj in ob straneh. Po 5 do 7 dnevih polakiramo še enkrat z barvnim in enkrat z nadlakom. Pa je mimo skoraj dva tedna, ko ga lak v celoti odstranimo. Potem pa spet znova…
Pa ne mi zdaj rečt da taknša manikura predolgo traja. Ali vsake dva dni pol ure ali pa na štirinajst dni dve uri? Odločitev je vaša!

lp Jadranka

Saj noben ni rekel da predolgo traja sam men se zdi trašno uničujoče za noht da maš gor recimo 14 dni temno rdeč lak..pol maš verjetno čist rumene nohte…
Pa da si ne neguhejš nohtov 14 dni?npa obnohtna kozica pa tak dalje..ne vem no..

Če je podlak kvaliteten ti nohti ne smejo porumeneti. Mislim pa tudi, da če si narediš dvakrat mesečno “oring” manikuro so nohti lepi in negovani.
Kar se tiče obnohtne kožice in ostale nege; olja in kremice se lahko uporabljajo tudi na nalakiranih nohtih. Jaz že več let nohte tako negujem in nimam problemov. Res pa včasih kak teden preživim brez laka, včasih pa uporabim tudi kak svetel lak.

lp Jadranka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close