Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kaj bi mi pasalo?

kaj bi mi pasalo?

pozdravljeni Alenka!

jst mam pa take probleme z lasmi, da je že kr hudo:) zdi se mi da mi sploh več nobena frizura ne paše:(((

mam rjave do ramen segajoče lase, z blond prameni. pred pol leta sem si dala frufru, vendar si sedaj spet puščam dolge lase spredaj. jutri sem naročena pri frizerju, vendar sploh še ne vem kako naj se pobarvam:( kaj je sedaj sploh moderno? pramene sem si dala, ker sem se bala pobarvat celo glavo, vendar sem se sedaj odločila, da bi to naredila, vendar ne vem kakšno barvo! imam kar svetlo kožo, nagnjena sem k rdečici, imam nekaj peg, oblika mojega obraza pa je ovalna. mi lahko prosim poveste kakšna frizura, barva bi mi pasala? svetla, temna?
kolegica mi je rekla da rdeča, vendar ne vem….mogoče samo prameni? saj se bom še posvetovala s frizerko, vendar se mi zdi, da ste vi več kot profesionalka! sploh pa sem to ugotovila, ko sem obiskala vašo spletno stran:) ja res je dobra;)

hvala za odgovor, in aja: stara sem 20 let.

poizkusi z več barvami.Morda z barvo kapučina ali čokolade, bakreno in zelo svetlo blond. Barvano po plasteh ali kot pramene po celi glavi. Kombinirane, ploskovno in cikcak.Vsekakor pa v svetlejših tonih, še zlasti če imaš svetlo barvo oči, obrvi in trepalnic. Težko ti po opisu svetujem, kajti punc s podobnim opisom je veliko in ne paše vsem enaka frizura. Ovalni obraz pa je nekako primeren za kar nekaj frizur tudi za frufru, ki ni nujno, da je strogo ostrižen.
Ne vem, če ti bo odgovor kaj veliko v pomoč, upam pa da boš s frizuro zadovoljna.
Lahjko pa prideš na izlet v naše kraje in obiščeš naš studio.:)
Hvala za pohvalo nase spletne strani in mojega dela.
LP ALENKA

hvala za odgovor! sem se dala pobarvat, sicer v dveh plasteh, spodaj naravno temno rjavo zgoraj pa bakreno. full mi je všeč, cel teden se sam gledam v ogledalo:))) to je prvič da sem prišla od frizerja zadovoljna!;) brez vaše pomoči si ne bi nikoli omislila bakrene barve – torej hvala vam!! pri meni imate najvišjo oceno, najboljši ste!!!!

enga velikega cmoka vam pošiljam :))))

Samo ne rdeče!!!! Saj je ful lepa barva ampak ma tok močn pigment da ti mora vse prerast če boš hotla da ti ne bo rdeča ven sekala. Sama imam tak problem in ok preliv ampak te barve v salonih so ful močne tko da jest bi ti priporočala raznobarvne pramene. Sicer je pa tko, da moraš zaupat frizerju, ker mislim da že takoj ko te vidi ve, kaj bi ti pasal. Vsaj jest mam dosedaj zelo dobre izkušnje glede tega in mislim da je važno zaupanje. Pa fajn frizurco ti želim

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close