barvanje las – spet- :(
Lep pozdrav.
Tudi jaz imam probleme s frizerji, namreč, pri 3 različnih frizerjih sem hotela blond pramene, tako da ko se razčešem, da sem v bistvu blond, pa so mi vsi naredili tako, da ni bilo opazne razlike, tako da sem se barvala sama (moji lasje so svetlo rjavi-temno blont in so gosti). Sedaj imam pa že zelo velik narastek in bi res šla k frizerki, da mi uredi frizuro, in sicer pramene po celi glavi, tako da bi bila od razčesanju resnično blond. Kaj naj rečem frizerki, da me bo razumela??? Ali me vsaj vi razumete?
Hvala za odgovor in le pozdrav!
P.S. Lani sem si šla barvat narastek, pa je frizerka rekla, da ne bo lepo izpadlo, da se bo poznala črta, pa sem šla v dm, kupila barvo in si narastek pobarvala sama, pa je lepo izpadlo!! Torej, kje ste dobri frizerji????
Pojem, dober frizer je relativen. Tudi stranke so nekatere zelo zahtevne, druge malo manj.
Kaj naj vam rečem, če zaupate sebi in DM-u potem se barvajte še naprej sami. Če pa si želite obiskati dobrega frizerja se s kom posvetujte kje je bil kdo že večkrat zadovoljen. Cena naj vam ne bo merilo, temveč zaupajte dobrim priporočilom.
Lahko pa greste na izlet in pridete k nam v Brežice:)!
lp alenka
Forum je zaprt za komentiranje.