problem z lasmi
Verjetno se je o tem že govorilo, a žal nisem zasledila. Moj problem je, da imam zelo mastno lasišče in si moram lase umivati vsak dan. Zaradi barvanja pa imam lase dokaj suhe in se mi zelo lomijo. Prosim, da mi svetujete, kater šampon naj uporabljam (tisti za mastno lasišče in suhe konice mi prav nič ne odgovarja!). Pa še to-nekateri pravijo, da je pri mastnem lasišču dobro, da ga pri umivanju dobro in močno zmasiraš, da odstraniš umazanijo, drugi pravijo, da ga moraš čisto nežno, drugače se še bolj masti-kaj je res? Zanima me še, če poznate kakšno dobro oblogo za lase za suhe, tanke in lomljive lase ter kje se dobi sestavine za masko?
Svetujem Wella linijo Sp, šampon regulative, ki zelo nežno očisti lasišče, poleg pa svetujem masko iz gline, ki vsrka maščobo iz lasišča. lase pa odlično zmehča. Izdelka dobiš pri vseh SP pooblaščenih salonih.
Mastno lasišče nikoli ne drgni in ne umivaj prepogosto, le 2x na teden, kajti s tem žleze lojnice spodbujaš k mastenju. Tudi koži, če odvzemamo maščobo preveč, se ona brani in jo še bolj proizvaja.
lp alenka
Jaz sem šla zaradi las k zdravnici in mi je pregledala lasišče, ter predpisala šampone. moji kolegici so zelo pomagali, alsje so se ji zgostili, čeprav je bil rpi njej menda to čudež, ker ma težave s ščitnico. In se ji manj mastijo sedaj.
Zdravljenje je sicer drago in dolgotrajno, sam po mojem se splača, ker od ostalik komercialnih šamponov ne vem če kaj dost druga pomaga.
Forum je zaprt za komentiranje.