frizura!help me!!!
zdravo!
imam en problem!Imam bolj majhen obraz,mislim da diamantne oblike(tak sem prebrala v knjigi).Moji lasje so bolj tanki in redki.Zdaj imam srednje dolge lase(nekje nad rameni)pa se mi ne da uporabljati vseh teh šprejev pa tega da mi bo frizura stala,ko pa sem imela daljše lase pa moji lasje sploh niso meli volumna.kaj naj naredim?!kak se naj postrižem?
thanx za odgovor
Zdravo,
Nism nobena lasna strokovnakinja ali frizerka. Za boljso strukturo las prporocam lasno kozmetiko od loreala in pa pravilno prehrano (žitarice, kaša, nenasičene maščobe, veliko sadaja in zelenjave) Za redke lase vsekakor ni prporocljiva ne dolga ne kratka frizura. Mislim da je tvoja dolzina pravsnja, le naciln strizenja mora biti pravi. Vcasih se strize spodnje konice na cik,cak (ne vem pravega izraza) in s tem se pridobi volumen. Tudi barva las je pomembna. Nikar si ne umisli kaksne mocne crne ali mocne rdece barve. Priporocala bi ti nevtrale ton, ki pa mora biti vsekakor toniran zaradi leska las. O zdravi prehrani za zdrave in sijoce lase, si bos morala poiskati v kaksni strokovni reviji ali knjigi.
Lep dan
Forum je zaprt za komentiranje.