Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style odstranjevanje ličila

odstranjevanje ličila

Pozdravljeni!
Za darilo sem dobila krpico za brisanje ličil z obraza (zgleda kot tista ”čudežna” krpa za brisanje), pa me zanima, kako se jo sploh uporablja in če jo je sploh dobro uporabljati. Hvala vam že vnaprej za odgovor.

Tale krpica je ful dobra! Jaz jo uporabljam pri gelu za umivanje obraza in pri mleku.

Uporabljas pa tako, da mleko z prsti vtres v obraz, potem pa z vso umazanijo vred z krpico obrises dol. Na ta nacim porabis precej manj vatk.

Ce pa si umivas obraz z gelom, pa ga naneses na krpico, spenis in umijes obraz z tem.

Lp, Zala

Pozdravljena!
Hvala za odgovor. Ampak baje, da pri uporabi te krpice sploh ne rabiš gela ali mleka, pač pa samo krpico. Si slišala kdaj za kaj takega? Lep pozdrav!

ja, eni jo samo zmocijo pa obrisejo licila dol. Jaz dam raje gor gel ali mleko. Se mi zdi, da je vseeno bolj higienicno.

LP, Zala

živjo! kje se pa te krpice kupijo, oz. imenujejo?

Zivjo!
Ne vem, jaz sem jo dobila za darilo. Za pogledati je precej navadna krpica, baje pa, da fajn odstrani ličilo. Skeptična sem le glede tega koliko je to higienično. LP!

To so mikrofaser krpe, kupis pa jo lahko v DM (znamka Balea), v Mullerju (njihova je znamka Rival de Loop), Douglasu. Imajo pa tudi taksne malo drazje od firm kot so Kanebo ipd.

LP, Zala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close