Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kaj je karitejevo maslo ?

Kaj je karitejevo maslo ?

Že večkrat sem slišala za karitejevo maslo kako da je koristno za kožo. A mi lahko kdo razloži kaj je to zaeno maslo in kje se dobi. Da ni to slučajno kakavovo maslo ?

Mravljica

drugo ime je she butter-samega se tezko dobi in je tudi v trdni obliki,bolj pogosto ga najdes v raznih kremah.ce hoces cistega,se ga dobi od primavere v kalcku v lj,je pa kar precej drag.

lp

Drugo ime je sheA butter. Čistega lahko dobiš tudi v trgovoni L’Occitane

Zelo dobro sredstvo za suho kozo je,jaz obozujem izdelke ki ga vsebujejo.. Dobro mleko za telo z njim je od Fruit of the Erath.. In pa body butter od The Body Shop-od tega sem skoraj odvisna;-)

Ja, je fajn kot sestavina v kremah pa lepo diši.

Drugače pa iz slovarja >>

SHEA

An African tree (lat. Butyrospermum parkii) of the sapodilla family, whose seeds yield a thick, white fat (shea butter), used as a food, in soap, etc.

Krema za telo od ORiflame ga vsebuje relativno veliko in ni draga.

Precej ga je tudi v kremi za telo od Bettine Barty, pa v body buttru od Hawaiian Tropic in Fruttini….

L’Occitane ima precej izdelkov s shea buttrom – od losjona za telo, kreme za roke, za obraz, čistega v škatlici…

Meni osebno so kreme, kivsebujejo shea butter za telo ,najboljše.

Zal so kremo od Oriflama z shea maslom dali iz prodaje. 🙁

LP, Zala

Kdaj?

Moja najljubsa krema………….

Uf, ze dolgo, enkrat januarja, februarja ali pa se prej! Ponavadi itak dajo za vsako stvar, ki jo vzamejo iz prodaje nov izdelek, ampak, tega pa se niso nadomestili.

Lp, Zala

Saj imam še štiri na zalogi (sem enkrat nabavla, ko so bile ful znižane), samo mi bo ful žal za to kremo, če je več ne bo!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close