Najdi forum

frizerji

A je v lj kak frizer/ka, ki dejansko zna striči? In ki celo upošteva, kaj rečeš? Včeraj sem pri nekem butastem kao stilistu dala več kot 7k in od vsega sem najbolj srečna, ker si lahko naredim čop. Sicer sem en čas hodila k eni zlo kul frizerki v mb, ampak ne živim več tam, tukaj v lj so pa tisti, pri katerih sem bila narovnost grozni in nesposobni. Mi lahko katera koga priporoča? hvala.

hy!a lahko vprašam,h kateremu frizerju pa si v mbju hodila-ker sem iz mbja,pa imam včasih pomisleke kam naj grem..

Tudi mene zanima h kateri frizerki si hodila v maribor. V ljubljani je baje dober frizerski salon Mič styling.

v mb sem hodila v mič styling, pa tista, ki barva lase, res obvlada in dobro svetuje

kje pa je salon mič styling

na slovenski nasproti nafnafa

KOLKO PA PRIDE BARVANJE?

o joj mič ma res uibr drago!! priporočam salon mitja v stari lj!!!!!11

Jaz in še 4 druge punce (osebno poznam), smo full zadovoljne (barva, striženje,…) s friz. Leonardo na Rudniku – pa še fullllllllll poceni je, jaz sem dala za striženje (kr. lasje) in par pramenčkov 5.000,00 sit!!

Super je tudi Tatjana iz Frizerskega salona Tatjana – nahaja se poleg restavracije Tunel, pod LJ gradom. (tik pred avtobusno postajo).
Žal ne vem na pamet naslova.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close