Najdi forum

manikura

punce, a kej hodite na manikuro, jaz sem bila sedaj prvič, za ene par dni je bilo ok, je bila pa čisto navadna manikura. Kakšno mi priporočate, glede na to, da imam zelo mehke in lomljive nohte?

dobro je da si das ojacat nohte z gelom
ali da ti naredi naravno manikuro z belimi spickami, pa da ti da ene vitamincke za nohtke gor.
to dela ena v domzalah (041 689 796)

Kolk pa to kej prbližn stane?

Jaz si delam francosko manikuro kar sama. Pa mislim, da mi kar uspe, glede na to, da me punce sprasujejo kje si dam umetne nohte naredit. ;-))

Nam lahko zaupas kako to zgleda? Omam tezave z nohti, ki se mi stalno lupijo v plasteh, sluzbo pa tako, da te vsak v roke gleda. Hvala!

Kupiš komplet za francosko manikuro-meni je Fing’rs v redu-potem pa si š***** nohtov pobarvaš z belo in greš potem še z belo-roznim lakom čez cel noht in to je to.

Poskusi z manikuro po sistemu Jessica. Povsem naravni izdelki, ki učinkovito delujejo. Sama sem imela neverjetno slabe in grde nohte in po nekajkratni manikuri ( enkrat na mesec) so zdaj tako lepi kot morajo biti. V Murski Soboti obstaja salon Palade, kjer to delajo.- Pokliči jih in vprašaj kje drugje po Sloveniji imajo salone. Verjemi, splača se. Št. : 02 5351253

Probaj Avon-ov lak ‘Strong results’. Za več inf. mi piši na mail: issa1502@yahoo.ca.

Lp

issa

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close