Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Prosim pomagajte….

Prosim pomagajte….

Najprej en lep pozdrav vsem…

Najbolje da začnem kar s svojimi problemi ha ha…in upam da mi boste lahko pomagali!!!

1. Vsaj enkrat mesečno se mi naredijo na bradi izpuščaji v obliki mehurčkov napolnjenih s tekočino ki srbijo…ne vem kaj naj naredim ali bi mi lahko svetovali kaj naj naredim?

2.Velike probleme imam tudi s poraščenostjo…in to po trebuhu!!!Ne vem več kaj naj naredim ker mi je zaradi tega zelo neudobno biti v kopalkah ali malo krajših majčkah čeprav so dlake svetlejše jih je vseeno veliko in pomislila sem že tudi da bi šla h kozmetičarki na voskanje vendar mi je kar nerodno da bi šla na voskanje celotnega trebuha???Koliko bi pa to stalo??
Kakšne posledice lahko nastanejo če se voskaš sam?Ali tudi po trebuhu ostanejo nekakšne pikice ki se naredijo tudi po nogah po nekaj letnem voskanju (moja sestra jih ima po nogah)!?

Že vnaprej se vam zahvaljujem za odgovore!

Lep pozdrav Petry

Brada je ponavadi predel,kjer se naredijo mozoljčki pred menstruacijo.Ker pa ne vidim kaj imaš oz. kako izgleda,pa se lahko posvetuješ tudi z dermatologom.
Kar zadeva poraščenosti po trebuhu,obstaja trajno odstranjevanje z laserjem,vosek-1krat mesečno-naj te ne bo sram-tu smo zato,da pomagamo.Cena bi bila najbrž okoli 3.000,00SIT, je pa odvisno koliko je dlak.če je koža občutljiva se lahko kasneje spustijo kakšni mozoljčki oz. koža odreagira,zato je priporočljivo,da se mažeš s kremo po depilaciji in nekaj dni ne hodiš na sonce.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close