frizerji
A je v lj kak frizer/ka, ki dejansko zna striči? In ki celo upošteva, kaj rečeš? Včeraj sem pri nekem butastem kao stilistu dala več kot 7k in od vsega sem najbolj srečna, ker si lahko naredim čop. Sicer sem en čas hodila k eni zlo kul frizerki v mb, ampak ne živim več tam, tukaj v lj so pa tisti, pri katerih sem bila narovnost grozni in nesposobni. Mi lahko katera koga priporoča? hvala.
Izgleda, da imava obe enak problem. Čeprav so Jesenice sploh beda, kar se tiče frizerk, saj je kot bi živeli na drugem planetu. Zadnjič mi je “moja” frizerka (50 let) rekla , da so se ravno pogovarjale s kolegicami na obrtnem društvu kako je postalo friziranje danes zakomplicirano.” Včasih smo kar mal postrigle pa natupirale zdej se pa vsak nekej zmišluje”, je pojamrala.
Me je kar pogrelo…Ali nimajo frizerji obveznih seminarjev? Vsaj včasih vem, da so hodile na seminarje v Narta studio v Lj. kjer so izvedele za vse novitete. Danes pa? Samo zaračunati pa znajo kot bi bile prvovrstne stilistke!
Edini izhod vidim, da poskusim še v Mič styling, pa kar bo bo; slišala sem že več pohval vendar ne konkretno od kakšne stranke.
Upam, da bo vsaj tebi uspelo najti dobro frizerko, Ljubljana je le velika!
Če ne, gremo pa v Brežice!!
Pozdravček!
Forum je zaprt za komentiranje.