Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style anticelulitni masager(oriflame)

anticelulitni masager(oriflame)

…sem si ga narocila, pa ne vem ,kako ga uporabljati. Ali v kombinaciji s kremo? Kaksno? Sicer nimam trdovratnega celulita(tudi strije zaradi stresa in nepravilne prehrane)
Hvala u+in lep dan vsem

Lahko ga uporabljaš samostojno ali v kombinaciji s kremo,po želji.Krema je lahko anticelulitna ali čvrstilna.Masiraj si dele kjer je celulit(zadnjica,stegna,noge…lahko tudi trebuh in roke.)Upostevaj pa tudi priložena navodila.

HVALA ZA ODGOVOR!
Nekaj me se zanima. A to moram zdaj vsak dan uporabljat in ce vmes kaj prikinem? Kupila sem si afroditin gel proti celulitu in me zanima ce se to uporablja skoz ali je samo “kura”?
hvala
lp

Masager lahko uporabljaš vsak dan,sploh sedaj pred poletjem bi bilo to priporočljivo.Kasneje lahko to narediš vsak drugi dan ali 2-3krat tedensko,kot neko vzdrževalno kuro.Kremo pa sedaj tudi uporabljaj približno oz. vsaj 2 meseca redno vsak dan ali celo 2krat na dan-zjutraj in zvečer.Potem lahko malo prekineš,da se koža ne navadi preveč na učinkovine.Redno pa telovadi,pij veliko vode….Rezultat ne bo viden takoj,ampak bodi vztrajna in ne pričakuj čudeža.Lep dan.

Kje si kupla pa kolk dnarja si dala

To je super stvar!

Jaz sem ga dobila februarja, torej se zdaj masiram dobra dva meseca bolj ali manj redno (vsaj 3X na teden) vsako nogo po 10 min in rezultati so res vidni.
Prej se namažem z Afroditinim oljem za masažo (gel se takoj vpije in nardi suho kožo, tako da priporočam olje).
Po masaži imam stegna čisto rdeča, tako “čutim” učinek. Samo kremam ne verjamem.

pa kak ta zadeva zgleda?

Tudi mene zanima ce mogoce lahko poves kje si ga kupla oz kje se ga da dobit in kaka je cena.

Povejte ceno prosim.

Naročiš ga preko kataloške prodaje Oriflame, kaj podobnega pa bi verjetno dobila tudi v kakšni drogeriji, izgleda pa kot nekakšna krtača v velikosti dlani z držalom in (ponavadi) plastičnimi “izrastki” na sp. strani s katero se masiraš. Cena je bila pa nekaj manj kot 2.000,00 SIT (jaz sem ga naročila lani novembra)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close