Le kaj naj naredim s svojimi lasmi?
Pozdrav!
Jaz pa imam naslednji problem: moji lasje so tanki in še zmastijo se mi zelo hitro (tretji dan po pranju so zelo mastni). Še nikoli si jih nisem barvala. Zanje čase pa opažam, da se mi je spredaj ob čelu in pri sencah pojavilo nekaj sivih las, čeprav sem stara šele 24 let.
Drugače imam temno rjave lase, ki pa se mi zdijo čisto brez leska. Razmišljala sem o prelivu v svoji barvi ali kaj podobnega.
Zanima pa me, če se dobi v trgovini ali drogeriji kakšen tak preliv, da bi se sama ”pobarvala” in koliko časa to drži? Ker sem študentka, se mi zdi malo veliko vsak mesec dajati po več kot 15.000 sit za barvanje in podobne stvari.
Kaj mi svetujete?
Lep pozdrav. Miša
Lahko poizkusiš sama, vendar pa je potrebno paziti, da se na lase res da preliv. Vcasih v drogeriji pod prelive prodajajo navadne barve ali pa barve brez amoniaka, ki imajo namesto amoniaka še bolj škodljive sesetavine.
Mislim, da se da v drogeriji dobiti Keune prelive, zato ti svetujem le te, glede barve pa poglej po nianserju.
lp alenka
Zivjo Misa!
Sigurno si iz Ljubljane, ko omenjas take oderuske cene barvanja. Samo ven iz Ljubljane gres, pa cene padejo na cca. 6500-7000sit.
Pa se to, sama imam toplo blond (svetlo rjave) pramene, ki niso ne vem kako razlicni od mojih las, le da jih malo pozivijo in jim dajo lesk (naravno imam pepelnato rjavo barvo… tudi cisto mrtva barva – fuj). Ker ne gre za neko drasticno razliko v barvi, hodim k frizerju na 4 mesece (3 x 7000 = 21.000 sit/leto … namesto tvojega izracuna 12 x 15.000 = 180.000sit/leto).
Razmisli, tudi ce se odpeljes s primestnim avtobsom, te pride neprimerljivo ceneje. 🙂
LP
Tanja
Forum je zaprt za komentiranje.