Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style nosni čistilni “obliž”

nosni čistilni “obliž”

Enkrat dolgo nazaj so bile reklame po tv, da se da kupit nek nosni čistilni “obliž”, ki ti očiti ogrce iz površine nosa. V lekarni niso vedeli za kaj se gre. A kdo ve kako se to imenuje in kje kupiti? Hvala. LP.

Ta obliž kupiš v DM-u ali Drogeriji. Imajo pa Niveine obliže – te sem uporabljala jaz in so vredu, cena je okoli 1.500 sit. Nalepiš si ga na nos, počakaš 10-15 min in si ga odstraniš – vsi ogrci gredo ven.

Lp, Katarina

tudi jaz sem jih že kupila v DM-u, in nato ugotovila, da v Sparu stanejo nekaj čez tisoč,..

Vendar pa ne gredo vsi ogrci ven, le največji in tisti, ki so že sami skoraj ven. Te lahko pa tudi sama očistiš z robčkom in prišparaš tisti denar. Meni so se po teh obližih na nosu naredili mozolji, ki jih prej nisem imela. Ni vredno svojega denarja.

Ta hude in globoke ogrce ti ne bo noben obliž odstranil, ampak samo natančna in vešča roka. Tile fjaštarčki so bolj za take površinske ogrce, ki niso preveč “zabetonirani” v globino.
Imajo jih pa skoraj vse firme- fjaštarčke mislim. Tudi za brado in čelo.
lp

od Balee (v DM-u) so cenejši in tudi vredu – a glavno pravilo pri uporabi teh obližev, če hočemo, da so učinkoviti, je, da se pred tem naredi parna kopel obraza (torej da držiš obraz 10-15 minut nad vročo paro npr. kamiličnega čaja z brisačo okrog glave, da zadrži paro) in potem, ko je koža zmehčana in pore odprte, je učinek dosti večji, še posebej, če prej (preden damo obliž) še malo raztegnemo kožo tam, kjer nameravamo uporabit obliž, da se pore res čimbolj sprostijo.
Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close