Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kakšen puder je ql?? (nasploh kozmetika)

kakšen puder je ql?? (nasploh kozmetika)

Od katere firme kozmetiko kupujete!! Prisegam za naraven videz zato bi vas prašala kak puder je ql za naraven videz (da se pudra sploh ne vid))??
Hvala!

Odvisno kakšno kožo imaš, starost, kaj hočeš sploh od pudra, a tekoči, kompaktni, a za matiranje………….
Kupujem pa zelo različne znamke.

Živjo,
a si prepričana, da puder sploh rabiš? Jaz sem trenutno čisto navdušena nad Energy move So perfect od Diorja, ni puder, en tak energetski koktajl (v duhu Beauty Flash balma od Clarinsa, samo bolj efektiven). Super!
LP
PS: moja sestra je najbolj navdušena nad Vichy-jevimi Teint Lumineuse ipd., pa ga res niti ni opaziti.

Šišmiš, kaj pa je to Energy move So perfect od Diorja?
A lahko malo bolja opišeš prosim?

lp

ponavljam za piko:
Šišmiš, kaj pa je to Energy move So perfect od Diorja?
A lahko malo bolja opišeš prosim?
In kje si ga kupla?????????????
To bi jst tud mela!!
P.S. Kulk si pa stara??

Živjo,
škatlo sem po moji stari navadi že stran vrgla, ampak je baje čisto nova zadeva od Diorja, kupila v Plazi (v Leclercu) – hotela sem namreč kupiti tisto novo stvar od Biotherma, z oligominerali ipd., za katero so povsod reklame, pa me je prodajalec prepričal, da je to boljše. No, prepričal me je tester, ker sem se tam v trgovini namazala po roki in je bila koža nekam instant lepšega videza, bolj gladka,… Je en tak serumček/emulzija, 30 ml, svetlečega videza (na koži se nič ne sveti), je za uporabo pod negovalno kremo,… No, jaz sem to zdaj dodala v svoj “beauty regime”, uporabim tonik, potem to zadevščino, kremo od Lusha in Chanel SPF emulzijo, (prej sem uporabljala isto minus Dior) in imam nekam bolj sijočo kožo, niti hinta podočnjakov (prej proti večeru skoraj redno),…. Podoben, a ne tako trajen in izdaten učinek je imel Beauty flash balm, ampak tole je pa super. Vsebuje en kup nekih rastlinskih izvlečkov, baje kar ATP molekule ipd.
A ja, stara sem 28.
Še malo reklame za Plazo, ob tem nakupu sem dobila še kup Diorjevih testerjev.
LP

Sama imam že kar nekaj časa Avonov puder perfect wear, ne pušča madežev in barva je kot nalašč zame. Olično prekriva in koža diha. Samo moram rečt, da je to zelo odvisno od tipa kože, ker recimo moji prijateljici pa ne ustreza in ji en drug, ki meni recimo manj, bolj. drugače pa sem uporabljala še puder od Max Factorja. Pa sploh niti približno ne od Jade in Manhattna. to meni ne ustreza.
Ti bi pa morda lahko poskusila kakšno barvno kremo, če želiš naraven videz. Ti ni treba pudra dajat gor. Če ti ni treba kaj prekrivat posebno, potem priporočam to.

tia, koliko denarja je ta zadeva?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close