Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Odstranjevanje dlak na spolovilu

Odstranjevanje dlak na spolovilu

Pozdravljeni!

Odkar pomnim so me dlake motile (podedovane temnejse in mocne), tako da sem ze zelo zgodaj (v osnovni soli) pricela z njihovim odstranjevanjem. Po nogah si jih ze od vedno odstranjujem z enim od Philipsovih aparatov za puljenje in sem zelo zadovoljna, saj imam mir vsaj 14 dni.

Tudi bikini predel si odstranjujem na ta nacin, torej pulim, vendar samo ozek pas v tem predelu. “Vse ostalo” (okoli spolovila in anusa) ze leta in leta brijem. Zaradi tega pocetja so se dlake tam tudi okrepile in postale trde. Kar pomeni, ce si jih tri dni ne obrijem, se zgodi, da posteno pika in bode, podobno kot tri dni stara moska brada.

Moje vprasanje se glasi, ali se da na kaksen nacin omehcati dlake na spolovilu. Zagotovo bi puljenje ze malo pripomoglo k resitvi, pa vendar si ne predstavljam, da se to sploh pocne v kozmeticnih salonih ali kjerkoli drugje, pa tudi, raje ne pomislim na bolecine.

Ce imate dekleta podobne izkusnje in ce tudi vas in vasega partnerja kdaj zaradi tega tam pika, ali lahko poveste, ce ste nasle se kaksno drugo resitev kot ponovno britje “jovo na novo”.

En lep pozdrav,

Sanja

Pozdravljena!
Tudi sama imam enak problem. Poleg tega, da pika in bode, me še zelo srbi, ko mi začnejo dlake okoli spolovila rasti. To težavo glede srbenja sem rešila tako, da sem namesto britja začela uporabljati depilacijsko kremo. Vendar pa tako kot po britju, tudi po uporabi depilacijske kreme dlake hitro nazaj zrastejo. Torej se tudi jaz pridružujem tebi v iskanju boljše rešitve in prosim, če jo kdo pozna, naj napiše. Lep pozdrav!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close