Najdi forum

CLINOFUG

Jih je katera jemala, kakšne imate izkušnje? So kaj pomagale pri aknavosti?stranski učinki, ki so vas doleteli?

hvala, l.p

Imam zelo dobre iskušnje. Po eni kuri s Clinofugom, ki traja šest tednov, aken praktično nimam več. Tu pa tam se še naredi kakša akna, ampak to glede na prejšnjo situacijo ni za primerjat. Probaj!!!

LP, Maruša

Oj, jaz imam tud doma Clinofug pa si ga ne upam jemati. Stranski učinki so brrrr, poleg tega pa je pred vrati poletje, če pa jemlješ Clinofug pa ne smeš na sonce.
Ne vem kako naj se odločim … predpisal pa mi jih je dermatolog.
Maruša, jih jemlješ tudi sedaj, čez poletje?

Ana-marie, tele Clinofug naj bi delovale le v času jemanja, to pa je mislim da največ pol leta…Kaj pa Diane 35, si že imela? Jaz jih jemljem 2 meseca in se mi je koža popravla za 90%. Vsaj zaenkrat je taka, upam da bo taka tudi ostala.

Hm, ne vem, če se ti koža popravi le v času jemanja, saj se ti sprva stanje kože celo poslabša. Clinofug pa jemlješ 50 dni, so pa to antibiotiki.
Upam, da tiste, ki zadovoljno jemljete Diane 35 ne boste potem … tako kot sem zdaj jaz s svojo nesrečno kožo. Bo že!

Čara, po pravici povedan je tud mene mal strah kaj bo po prenehanju jemanja Diane, ampak upam da se bodo zadeve samo po sebi uredile…Ker jaz prej nisem imela zelo problematične kože, težava je ratala, ko sem prenehala Logest jemat (po 3 letih) in sem tud izgubila menstro, ki sem jo zdej s tabletkami spet uredila…pa še velik stresen dogodek sem doživela istočasno in ni čudno, da se je moji koži zmešalo…A si ti mogoče probala z Roaccutanom? Jaz sem prej razmišljala, da če mi Diane ne bi pomagale, da bi ga preizkusila, ker deluje na lojnice, men se je pa koža ful mastila (še sedaj je mastna, ampak mal manj).

Hm, Logest si jemala? Pa pravjo, da so Logest ful v redu, mal hormonov … ja za crknit.
Ne, jaz nič ne jemljem, tud Clinofug-a si ne upam, čeprav mi ga je predpisal dermatolog. Jaz kar upam, da se bo stvar uredila sama po sebi.
A greš ti mogoče kaj h kozmetičarki? Meni je zdej ful ****, ker imam doma vse kreme, tonike … za normalno kožo, zdej pa sploh ne vem kaj bi. Dermatolog mi ni nič povedal oz. sploh ni pustu, da bi ga jaz kaj vprašala, tako da sploh ne vem kaj bi.
Se mi zdi, da se mi je koža že mal umirila, samo te fleki od aken pa baje izginejo šele po 3-4 mesecih. Smrk Smrk
Aja, prej nikoli nisem imela težav s kožo, še v puberteti ne.

hej!

sem jemala Diane-tudi meni so edino te full pomagale-res sem bila srečna z lepo kožo, ampak posledice pa niso fajn – 10 kg več, pa tona celulita+to, da se ti po nehanju jemanja koža povrne v prvotno ali še hujše stanje,….pa še pri meni je bilo full enih stranskih učinkov zarad diane, itd.

Ja, sam to je res grozno, da ne najdejo oz.se pomoje sploh ne ukvarjajo s tem, da bi iznašli kako primerno zdravilo in nas rešili zafrustriranosti,…

očitno tudi Clinofug ni naš rešitelj;(

Ana-marie, kar se tiče stranskih učinkov niso pri vseh enaki veš…poznam punco, ki jih že 2 leti jemlje in nima nobenih stranskih učinkov…tudi pri meni jih zaenkrat še ni, čeprav šele 3. škatlico jem. Je pa res. da pa jih ima tudi dosti težave zaradi zoprnih stranskih učinkov, maš prav.

Čara, kolio si stara? Mogoče bi ti pri odpravi flekov pomagal Avon Clinical Peel, tudi jaz ga imam namen preizkusit, ker je baje fenomenalen!

Alja, jaz sem stara 28. A je ta Avonova stvar kot nekakšen piling al kaj?
Napiši mi, kje nabaviš Avonove zadeve in če imaš tudi ti takšne fleke od starih mozoljev.
pa pa

Čara, če si pa 28 stara, pol bi bla pa tale zadeva PERFEKTNA zate…Pojdi si na http://www.planet-lepote.com prebrat o tej zadevi…Čara napisal:

vem, da niso pri vseh enaki, pri meni jih je bilo pač preveč (in to šele po 2 letih jemanja) in sem nehala,….če pa Diane prenašaš, je pa to super, ker res pomagajo!

Ana-marie, bomo vidli, kako se bodo na dolgi rok obnesle…zaenkrat ni problemov…

Alja, sem šla na forum Lepote in si prebrala poste na to temo, samo sem dobila premalo informacij.
Ali ta piling omogoča regeneracijo kože ali kaj? Potem me zanima, če ni slučajno komoden, če je primeren za poletje in zakaj se ga sploh rabi oz. a je to navaden piling.
Hvala in lep pozdrav! TZ

Ja, ta piling regenerira kožo in sicer deluje mislim da na osnovi 10% glikolne kisline…je pa nujna uporaba SPF vsaj 15 po uporabi le-tega, ker koža po tem pilingu nima več nič lastne zašite…piling ni komedogen. Je pa 2-stopenjski, gre za blazinice, ki so prepojene z neko snovjo…daj se pozanimaj pri kaki punci, ki se ukvarja s prodajo Avona, ti bo poslala katalog, pa si v njem lahko več prebereš. Ni pa to navaden piling in ni ravno najprimernejši letni čas za njegovo uporabo poletje, ampak če uporabljaš visok SPF in se ne nastavljaš soncu je OK.

Alja hvala ti!

Čara, ni zakaj, če sem ti pomagala sem vesela:-)! Poročaj kako ti odgovarja piling…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close