Maskara
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Style.Over.Net › Nega, ličenje in style › Maskara
Katero maskaro priporočate za bolj polne in goste trepalnice??
Jaz se po vseh preizkušenih maskarah vedno znova vrnem na 2000 CALORY od MF. Sem pa probala tudi to novo dvostransko od Izadore in tudi naredi lepo goste trepalnice.
Najbolje da sama malo izprobaš.
LP Jadranka
Meni osebno ta nova Isadorina (dvojna), pa More lashes od MF, pa YSL.
Meni pa je najboljša maskara od Biodroge, ki resnično naredi zelo dolge, goste ter privihane trepalnice, čeprav je malo dražja (3900 SIT) ampak jo imaš za dolgo časa, ker se ne posuši tako hitro! Drugače pa je tudi uredu od Pupe Flex-up! Cao!
meni je najbolj všeč lancome Amplicils, vendar je malo dražja. Tudi lash architect je v redu( L”oreal).
In kje se da dobiti to maskaro od Biodroge? …imam kratke in svetle trepalnice in se nisem nasla maskara s katero bi bila zadovoljna glede daljših in gostejših trepalnic…pretežno sem preizkušala maskare od Jade in MF.
Pozdravček
In kje se da doviti to maskaro od Biodroge? …imam kratke in svetle trepalnice in se nisem nasla maskara s katero bi bila zadovoljna…pretežno sem preizkušala maskare od Jade in MF
Pozdravček
Max Factor 2000 Calorie, Dramatic Look 😉
Lp Nada
Maskaro od Biodroge lahko kupiš v drogeriji v BTC-ju v hali A, Mullerju ali pa v kozmetičnem salonu Saša Omersa! Cao!
Forum je zaprt za komentiranje.