Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Ti presneti mozolji….

Ti presneti mozolji….

Lep pozdrav
Obračam se na Vas ker ste moje zadnje upanje. Stara sem 22 let in v naši družini so mozolji v puberteti nekaj normalnega – ampak jaz nisem več v puberteti, pa jih še vedno imam – na obrazu in po hrbtu (zgornji del) in se jih ne morem znebiti. Motijo me sploh pa zato ker imam takšno službo kjer sem v stiku z ljudmi. Poskusila sem ogromno stvari a nič ni pomagalo – za kremice sem zdevala celo premoženje in ugotovila da vse ki imajo prisoten alkohol niso zame-ker mi izsušijo kožo. Potem sem šla k dermatologinji in mi je predpisala tabletke Clinofug in Differin gel. Ko sem jemala tabletke se je stanje izboljšalo, potem pa spet vse po starem. Gela pa ne morem uporabljati, ker mi izsuši kožo. Poleti, ko sem veliko na soncu mi po hrbtu izginejo, potem pa spet vse tako kot prej. Nobena krema za obraz mi ne pomaga (po vseh dobim mozolje-še bolj) in nobeno milo. Imam mastno kožo na T predelu. Sedaj si obraz umivam s Tea Tree penečim gelom (oriflame), potem pa si obraz namažem z Niveo Soft. Enkrat na teden uporabim limonino masko za mastno kožo (orilame). Uporabljam še korektor in včasih puder v prahu. Ampak stanje ni nič boljše. Kaj mi svetujete???
Najlepša hvala in lep dan!
Katarina

Mislim,da še vedno ne uporabljaš pravilne kozmetike,vzrok pa je lahko tudi v nepravilni prehrani,stresu….Ali greš kdaj h kozmetičarki na čiščenje kože-to je pri takem tipu kože,ki ga imaš zelo pomembno.Uporabljaj mleko in tonik za čiščenje(recimo Phytomer ali Decleor) in kremo -Hidratantno za normalno do mešano kožo-lahko tudi Phytomer-Hydra continue,ali Decleor-Hydra floral.Lahko pa poskusiš tudi z Muradom za kombinirane kože,kjer imaš sete z vsem(čistilom,kremo,tenirano kremo…)Lahko se naročiš na brezplačen pregled pri nas v salonu,pa bomo videli kaj lahko naredimo.

Jaz jih imam že 28, pa so še vednp prisotni. Navadila sem se živeti s tem. Hodila sem k dermatologu, pa trajne rešitve ni bilo.Redno hodim tudi h kozmetičarki.
Od vseh proizvodov za čiščenje, mi do sedaj najbolj odgovarja VICHY, uporabljam ga 2 meseca (tonik in gel) in moram priznati da sem prvič opazila pozitivno spremembo neposredno po uporabi kozmetičnega izdelka. Seveda ti priporočam kak biopeeling in sončenje (ne cvretje, ampak blago sonce pa 17. uri popoldan ali pa solarij v zmernih količinah).

Vem, katuka, da si za kozmetiko zapravbila že gore denarja in če mogoče še študiraš ni lahko. Priporočam pa, da preikušiš še VICHY!

Lep pozdrav,

rožca.

Meni se zdi kozmetika Afrodita zelo kvalitetna! Pri meni je delovala.

Najboljše rezultate daje pravilna uporaba kozmetike: v tvojem primeru katuka: čistilni gel, obvezen tonik, krema za mastno kožo = veliko izbire, boljša znamka, boljši rezultati

Meni je še najbolje pomagal Differin gel. Vsak večer si ga nanesem na očiščen obraz čisto na tanko, po petih minutah pa še eno fajn vlažilno kremo čez. Na začetku sem se ful olupla, sam je treba potrpet. Zdaj je moja koža čisto gladka, kot dojenčkova in brez mozoljev. Samo še tu pa tam kakšen majhen ogrc. Pa še tega potem iztisnem, pa malo differina čez, pa je spet v redu. Res zelo pomaga, samo je treba potrpet tisto začetno luščenje. Tiste, ki imate pa že tko suho kožo z mozolji, pa lahko uporabljate differin kremo. Dobi se pa pri zdravnici na recept. 🙂

Sem imela Differin gel ampak mi je tako izsušil kožo, da me je bila kr groza. Koža je bila totalno olupljena in full vneta – rdeča in pekoča – tako da se s tem ne mažem več. Kupila sem si celotno kolekcijo Green Line za kožo z mozolji in ogrci, pa en fajn piling in to je to.

Poskusi s kolekcijo Avene, dobiš v lekarni in jo precej hvalijo! Poskusiš lahko tudi s himalajsko kristalno soljo… meni je pomagala, uprabljam jo namesto tonika, to sol uporabljam tudi na hrbtu. Imela sem namreč pravo gojišče mozoljev, ki se jih nikakor nisem mogla znebit, vse sem si spraskala in pogled na moj hrbet je bil prav nagravžn… Po vsakodnevnem nanašanju (zjutraj in zvečer) soli na hrbet, se mi sedaj še tu in tam pojavi kakšen mozoljček… in pa seveda, potrebna je vztrajnost!

VICHY ti odsvetujem, vsebuje alkohol… ta teden sem si kupila tudi gel in kremo od Shellerja in zaenkrat zgleda dobro.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close