Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Čista osnova, pomoč prosim!

Čista osnova, pomoč prosim!

Imam nekaj čisto osnovnih vprašanj in sicer:

za darilo sem dobila puder znamke Max factor, Colour adapt. Baje da je ena izmed novejših zadev.

Ker tonu moje kože odgovarja, bi se z njim kdaj rada tudi namazala. Sedaj pa imam vprašanja:

– ali lahko puder nanesem samo na kožo ali jo moram prej s čim namazati?

– s čim si puder potem odstranim ob koncu dneva? Tonik, mleko, v kakšnem zaporedju? Najprej mleko, potem tonik? Katere čistilne stvari mi priporočate?

Lepo prosim za odgovore in se že vnaprej opravičujem, če je bila kakšna podobna tema že odprta, jaz je nisem našla.

Lp, Francesca.

Žio!

Priporočeno je , da si kožo najprej očistiš in jo namažeš z vlažilno kremo oz. katerokoli uporabljaš in šele potem enakomerno naneseš puder. Kožo pa ob koncu dneva očistiš najprej s čistilnim gelom, nato je na vrsti tonik – ki ga ne izpiraš – in na koncu še vlažilna kremica.

LP

priporocam da ob koncu dneva raje uporabis mleko za ciscenje,ker veliko bolj temeljito odstrani puder kot gel.za zjutraj pa je gel super!

Ce imas suho kozo,daj po puder kremo.Ce imas mastni tip koze,potem je ni treba dati!Za zvecer ti priporocam zelo dobro cistilno mleko od Alerde z divjo vrtnico.Je zelo nezno in super odstrani makeup.Po mleku pa ti priporocam kaksen nezen tonik.Ce imas tezave z necistocami na kozi,je idelaen Clinique Mild Clarfing Lotion(V zeleni embalazi)ki pa je kar drag,okoli 4500 sit.Ce pa nimas ravo problematicne koze in imas kar lepo je super tonik Cera di Curpa-mislim da on v oranzni embalazi,pa se poceni je.Za zjutraj je full dober gel od Schellerja z algami!
Vse stvari,razen tonika MCL so zelo poceni in res super(tudi sama jh uporabljam,in veliko punc-prav to kombinacijo 🙂 )
Upam da sem ti kaj pomagala,lp

Aja,kremi sta pa super od Avona:Botanisource in pa Moisture 24
Zelo navlazita,vendar ne mastita 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close