Oronazol in balzam?
jaz imam tudi težave z lasiščem,sicer ne take kot ti,ampak so tudi zelo zoprne!
jaz pa naredim tako: najprej našamponiram lasišče s posebnim šamponom,ko vse to izperem nanesem balzam na konice – SAMO NA LASIŠČE PA NE.In je problem rešen.Seveda moraš biti pa zelo previdna,da ne bo slučajno prišel balzam v stik z lasiščem
Živjo!
Kdo ti je odredil to kuro z Oronazolom? Dermatolog? Kakorkoli že, pazi, da ne bo predolga, ker je Oronazol precej agresiven, tanjša kožo. Po končani terapiji poskusi z izdelki Kuth, ki tudi delujejo proti glivicam. Poleg tega si pa lase (lasišče) VEDNO posuši s fenom – toplota uničuje glivice. Posuši si lase tudi ko boš imela vlažne zaradi potenja…
Na konice si pa le daj kakšno hranilno masko za krhke, lomljive lase. Lahko poskusiš tudi s kakšnim mandljevim oljem – sploh ker si lase umivaš vsak dan!
Oronazol vrzi takoj v smeti! Moja mama je zaradi njega dobila grozno vnetje po lasišču, ki se ga še po enem letu ni znebila. V lekarni očitno mislijo, da je Oronazol rešitev za vse. Verjemi mi tudi jaz sem ga uporabljala, sicer zaradi prhljaja, ki ga je bilo vedno več ne manj. Glede vprašanja pa še malo počakaj, če se bo še kdo oglasil. Čau!
Izdelkov KUHT se ne da dobiti v prosti prodaji. V nekaterih frizerskih salonih po Sloveniji opravljajo preglede lasišča z mikrokamero, kjer se točno vidi, v čem je problem. Pregledajo tudi korenino.
Kako pa veš, da imaš gljivice? Oronazola ne uporabljaj več, sploh pa ne vsak dan!
Najbolje, da mi daš email – da ti napišem cifro gospe ki opravlja te preglede.
Aja, po vsej verjetnosti imaš nevidni prhljaj – ki za razliko od vidnega (ki je zgolj estetska motnja) povzroča plešavost če se ne zdravi, ker se “prilepi” na lasišče ter preprečuje, da bi se maščoba izločala iz lasnih mešičkov – zaradi tega se korenina nekako “utopi” v maščobi – in las odpade. No, mojemu bratu so po dveh mesecih začeli rasti novi lasje.
S kje pa si?
Forum je zaprt za komentiranje.