Najdi forum

strije

trenutno sm na shujsevalni, kar pomeni da ne jem cokolade, obilnih kosil. jem velik zelenjave, pit morm mal vec. Sem se pa v zadnjem letu mal zredila in so se mi na pasu ob straneh nardile strije (ne rdece ampak take bl svetle), kar me FUL mot. Me zanima kako bi se jih dal zakamuflirat, ker vem da se jih odstrant ne da. pomaga mogoce kaka samoporjavitvena krema da jih mal zatemni…maste kak predlog?

Včasih se na temni koži.če so strije široke in dolge,lahko to še bolj opazi.Če pa so manjše in tanjše,ti lahko barva pomaga in jih malo prekrije.Na žalost pa kakšne posebne formule za to ni.Maži se s čvrstilnimi preparati,da ti ne bo po hujšanju koža visela.

Kakšni oz. kateri pa so ti čvrstilni aparati?

Recimo Decleorjeva Tonilastil krema in olje,Thalgova krema za učvrščevanje…s temi delam oz. jih tudi jaz uporabljam in sem zelo zadovoljna.Sicer pa jih imajo tudi ostale znamke,vendar z njimi nimam izkušenj,in ti težko svetujem kaj več.

Zanimam se za odstranitev strij, na koga se lahko obrnem, oziroma kam naj pokličem? Ali obstaja več načinov odstranitve?

Pokličeš lahko v Klinični center na plastično kirurgijo,če se da mogoče kaj narediti z brušenjem oz na kakšen drug način,čeprav mislim,da kaj posebnega ni.Odvisno v kakšnem stanju so strije-mislim,pa da po novem obstaja tudi neka terapija z laserjem,vendar ne vem,če jo imajo že pri nas.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close