urejenje obrvi
Pri obrveh je nekaj “fint”, da ujameš pravilne loke. Če imaš lepo urejene obrvi, ti lahko oblikujejo cel obraz oziroma celo nasprotno.
Jaz sem skico obrvi našla nekje na internetu, pa tud v kakšni knjigi se najde kaj.
Lok naj bo nekako v razmerju 2/3 naraščajočega in 1/3 padajočega. To je že naravno,samo malo oblikuješ. Med obrvmi nekako populiš simetrično, pa gledaš, da se lok konča pod nekim kotom glede na zunanji kotiček očesa. Kar je odveč, populiš.
Mogoče sem zakomplicirala, ampak najbolje je , če ti prvič nekdo uredi, ki zna, potem pa nadaljuješ sama!
lp
Cristy, Pika ti je strokovno opisala postopek puljenja jaz ti lahko bolj po domače povem, da začni z presledkom nad nosom, če imaš tam obrvi (jih seveda populi) Vzemi svinčnik in ga postavi ob nosno konico, ta linija naj bi nakazovala do kje sega konec obrvi. Drugače pa za oblikovanje loka raje populi res samo tiste obrvi, ki zelo izstopajo od naravne oblike, ker se zna zgoditi, da bolj ko ravnaš lok manj je obrvi in na koncu je vse bolj ena žalost. Lep pozdrav!
Cristy, kaj ti ne štima…stopi pred ogledalo, postavi svinčnik navpično ob konico nosu in to je to, ampak seveda ne pretiravaj, da ne boš imela začetka obrvi tam nekje haha. Malo po občutku naredi in če to počneš prvič raje bolj previdno! Jaz imam zelo izražen naravni lok obrvi tako, da mi oblike ni potrebno spreminjati raje pa bi imela bolj ravne obrvi, take so zdaj modne pa mi ne uspe.. Upam, da ti bo uspelo urediti obrvi tako kot si jih želiš in lepe praznike!
ja js si jih tud pulm, mam pa problem, ker na eni strani mam veko bl dol kot na drugi strani! ni tok ocitn, sam ce me dolg gledas pa opazs! tko d si ne znam narest, d bi ble obrvi enaki…
Forum je zaprt za komentiranje.