Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Zanima me….

Zanima me….

1) katera kolekcija,firma vam je najbolša (kozmatika)
2) Kakšne glosse, šminke in sijaje za ustnce uporabljate??
3)Kakšne pudre svetujete…..?
4) In kaj uporabljate nasplošno od kozmetike???

Mislim, da je veliko kozmetike dobre, sem se pa opekla s poceni kremicami in pri tem vidim, da moram dati malo več denarja, da je stvar dobra.

Lahko ti povem le svoje mnenje, ki pa ti ne bo koristilo dosti, ker imaš lahko ti čisto drugačno kožo, zato predlagam, da si vzameš čas in greš v več različnih parfumerij (Limoni, Plaza, Douglas, Muller) in ti naj svetujejo glede na tvoj tip kože.
Potem ti naj obvezno dajo vzorčke!!! Če jih nimajo (kar se dostikrat zgodi), si umij nekaj malih posodic in jih prinesi s seboj, da ti dajo iz velikih testerjev nekaj vsebine. Predvsem ne kupuj mačka v žaklju in vse prej sprobaj (videla boš, da eni propagirajo ene hiše, drugi druge).

Meni OSEBNO najbolj odgovarjata Chanel in Estee Lauder. Pudri in senčke so mi najboljši od Chanela (imajo vse živo), gloss št 46 mi je zakon (imam rjavo-zelene oči in rjave lase).
Sicer pa so mi tudi zelo dobre šminke od Lauder. Ker imam mešano-občutljivo kožo, mi pašejo od Lauder Verite (ampak je draga!), Diorjeva Icone in Chanelova Hydramax. Nasploh imam zadnje čase skoraj vse izdelke Chanel in sem zelo zadovoljna (pravijo mi, da čisto drugače izgledam kot prej), moram pa reči, da prej te firme sploh nisem dobro poznala.
Proizvodi za telo so mi dobri od Clarinsa, Collistarja (za sončenje) in zdaj sem probala od Yves Saint Laurenta peno za telo Hydra feel mousse in sem fuuul navdušena.

Irena

Jaz bi pa samo to dodala, da ni vse zlato, kar se sveti.
Dekorativna kozmetika mi je od vseh firm bolj kot ne enake kvalitete (mogoče so mi za odtenek boljši pudri Clinique in Lancome).

Pri nakupu kreme pa sem se nazadnje opekla z nakupom po vsem svetu opevanega Idealista od E. Lauder za skoraj dvajset tisoč. Tester, občutek…vse super. Ko sem pa prebrala vsebino, me je pa skoraj kap. Sami silikoni in nič, kar bi koži res koristilo. Za dober občutek na koži so krivi silikoni, učinka pa nimajo nobenega, tako da je to precej draga finta.
Dober občutek na koži je velikokrat nategavščina in ni zagotovilo, da bo krema sploh imela kakšen učinek.
lp

Meni tudi ne paše Idealist in tudi druge kreme od Lauder ne, razen linije Verite, ki je bila res čudežna za MOJO ubogo kožo (nekje mozolji, drugje lišaji). Zato toplo polagam na srce, naj ne kupuje stvari, dokler jih ne sproba, da ne bo vrgla stran toliko denarja kot jaz.
Vsaka koža je drugačna in še tako dober nasvet ne odtehta testa na koži, zato res pojdi z lončkom v parfumerije in če hočejo prodat, naj ti dajo malo kreme (če nimajo vzorčka). To sigurno delajo, zato se ne boj prositi – pa srečno pri nakupu. Lp

Irena

1. Čisto različno. Trenutno morda Vichy in kaj od Avona.
2. Šmink ne uporabljam dost, imam bolj ali manj za večino stvari samo blistex. Za kam ven ali pa za poudarit ustnice čez dan pa morda kako šminko od Avona.
3. Odvisno, boš mogla sama stestirat. Max Factor, Avon, Vichy. Ne pa glih Jade, Manhattan in Nivea.
4. Za obraz imam: maskaro, kremo za obraz, puder, kremo za prekrivanje mozoljčkov, rdečilo za lica, blistex ali pa šminko, svinčnik za veke, korektor za podočnjake. Recimo:-) Potem pa še razna čistila za oči (obvezno na oljni osnovi, ker mi mlečna ne odgovarjajo) in kremice za kakšen mozoljček:-)

KAR SE TIČE KREMIC IN TKIH STVARI ZA TELO UPORABLJEM NAJVEČ NIVEA IN LOREAL.
PUDER IMAM OBVEZNO OD VICHY IN OSTALO DEKORATIVNO KOZMETIKO CHANEL.

Krema za obraz, čistilno mleko, tonik in mleko za telo – Loocitane, mascara, senčila za veke in puder – IsaDora, šmink pa ne uporabljam.

Lp
BR

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close