Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style solarij in akne

solarij in akne

zanima me, če solarij deluje na kožo podobno kot sonce, ki pomaga, da prej izginejo mozolji (po skoraj celem telesu imam nečisto kožo)? Ne ostanejo slučajno temnejši fleki tam, kjer sem imela mozolj? Ker ko sem se mazala s kremo za samoporjavitev, so mi na tistem mestu in kjer je bila koža npr. suha, ostali fleki in precej temneje se je videlo kot porjavena koža. kako je s tem v solariju?

in ker me je nekako strah (rahla klavstrofobija) brnenja mašine in ozkega prostora, ko sem zaprta vanj, me še zanima kaj se zgodi, če npr. vmes odide elektrika, ali se da zgornji del vedno dvigniti (torej, da lahko kdajkoli stopiš ven) in ali se da vedno čisto do konca dol…nad sabo ali pa se da vmes malo dvigniti in bi se postavila v 2. položaj, da ne bi le ležala na hrbtu? predvsem pa, da lahko kdajkoli skočim ven, če me zgrabi klavstrofobija! a je še kaj takega, kar bi morala znati v zvezi s solarijem oz. samo mašino (okvara..)?

prosim vas lepo, ker mi je solarij edini izhod za lep ten in v mojem kraju je le takšen na žeton in da fejst brni, pa je vroč.

hvLA in lp.

Naj bi izboljšal kožo, ja. Enim jo zelo, drugim manj. Kako je s tem po telesu ne vem, ker jaz s tem nisem imela problemov. Po obrazu pa vem, da se ne smeš namazat s pudrom, ker potem pač ni efekta.
Solarij se ne zapre čisto. Saj vidiš do kje gre, pa ni panike. Imaš še zmer dosti zraka:-) Pa ventilatorji se naštimajo, da ti ni prevroče. Če boš hotela ven, lahko greš komot, samo dvigneš pa je. V sobi si itak sama in lahko počneš, kar želiš;-) če nočeš bit na hrbtu, se lahko obrneš. Je ful prostora. Opeče te pa z vseh strani enakomerno. Kaj moraš še vedeti? Tam ti dajo kapo za lase in očala, ki ju moraš nadeti. Pa ne it noter z nakitom, uro in temi stvarmi. Skratka čisto gola pa je. Ni nobene panike:-)

hvala ti lepa, demie. ko sem prvič šla, jaz nisem dopbila nobene kape in očala. pa vem, da moraš imeti posebna očala za solarij.

najbolj me bega tisto, če se totalka potegne dol stroj oz. ta solarij? saj pa me potem ne porjavi enakomerno, če bo npr. samo do polovice odprto, približno v kakšnem kotu naj bo odprt oz. koliko cm od sebe? ker zaradi tega me je najbolj strah in tisto brnenje…radio se komaj slisi.

in pa še 1x se hočem prepričati…tudi med delovanjem solarija je možno ven stopiti, odpreti gor? ni teorije kaj šele prakse, da bi se to zataknilo in ne bi mogla iz solarija/stroja?

tnx še 1x in lp.

Ja, ne smeš gledat med solarijem. Škodi očem.
Lahko greš KADARKOLI ven iz solarija, ker se sploh ne zapre čisto. Ob strani je tak ročaj, za katerega primeš, potegneš dol in potem solarij sam obstane na tisti višini, do koder gre, tako, da nižje ne more. Ti recimo vse vidiš ven. Ker je pa take ovalne oblike, te bo opeklo z vseh strani enakomerno. Tudi s te. Ni nobene panike. Je tud mene skrbelo kako pa kaj, pa ni noben bavbav:-)) Glasen je pa pač tako neki srednjega. Ko mine minutaža, začne parkrat zapiskat, potem pa se lahko ti še ohladiš v njem, ko se že ugasnejo luči, ni treba it ven. Jaz vedno še ležim noter, da se ohladim in ne grem vroča ven, ko se oblečem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close