Priprave na depilacijo?
Živjo!
Odločila sem se, da odidem na depilacijo v kozmetični salon (ker imam z britjem in kožo grozne probleme), in ker bo zame to prvič me zanima, če se moram pred samo depilacijo kako pripraviti? Npr. koliko morajo biti dlake na nogah dolge, se lahko po tuširanju pred tem namažem z baby oljem ali ne; pa tudi za bikini me zanima: kje se pravzaprav depilira?
Kakorkoli…..kaj moram storiti pred obiskom salona? Pa če bom prišla tja vsa zaraščena me bo prav sram 🙂
Pozdravček
Z oljem se ne smeš namazati-koža mora biti čista oz. nenamazana,ker sicer vosek ne prime.Priporočljiva dolžina dlak je 0.5 cm in ne manj,lahko pa so tudi malo daljše,vendar ne preveč,ker potem malo bolj boli,odstraniti pa se jih da ravno tako.Bikini se odstranjuje približno v višini kopalk oziroma malo višje tudi lahko-po želji Ne delamo pa brazilske depilacije.
Saj vse pridemo malo zaraščene tja, tako da naj te ne bo nič sram 🙂 Dlake ne smejo biti prekratke, u tem je največja fora, drugače gredo težje vn in se zgodi da jih moraš potem doma puliti s pinceto. Vsaj pol centimetra torej, raje več kot manj.
Za bikini te bo vprašala koliko visoko ti naredi pa boš sama povedala.
Jst sm šla lansko leto tudi prvič. Seveda sem bila nad rezultatom navdušena (pa tudi bolelo ni tako, kot so druge rekle!). Po prvem voskanju so mi dlake začele rasti čez priližno 2 tedna. Nekako je fora tega, da se potem ne briješ, ampak greš po minimalno treh tednih spet v salon. Ko boš to naredila kakšnih 3x ti bodo dlake začele rasti vedno počasneje, vedno tanjše bodo (vsaj pri meni je bilo tako) pa tudi vsakič te bo manj bolelo. Sama sem lansko leto redno hodila od aprila 4x in se umes tudi nisem brila, ampak sem vedno počakal, da mi zrastejo na primerno dolžino (včasih sem zato morala nositi pri hudi vročini tudi dolge hlače in majico z rokavi:) in sem poleti imela ceu mesec na morju mir pred dlakami, kar je bilo res super!!
Forum je zaprt za komentiranje.