Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kozmetika Clinigue

kozmetika Clinigue

Lep pozdrav!

Že dalj časa razmišljam o nakupu kozmetike Clinique, pa me zanimajo vaše izkušnje glede tega. Imam občutljivo in precej tanko kožo. Občasno se mi pojavljajo suhe lise.

Hvala, lep dan še naprej!

Fenomenal je njihov tonik Mild Clarifying lotion
je ful vlazilen in je primeren za suho in mastno kozo,se pozebej pa za necisto saj imam notri nekaj salicine :-))

Zdaj je Clinique tudi uradno pri nas, prej pa ko ga ni bilo, sem naredila študijo med E. lauder in Clinique v tujini (obe sta last iste firme) in je stvar taka, da pri nas se pozna samo Clinique, ker so jo pač Italijani forsirali in je nasploh bilo v preteklosti veliko sivega uvoza in reklame na temo Clinique.

Ampak dejansko je E. Lauder firma bolj napredna na področju krem (kot korporacija vseeno bolj na tihem forsirajo EL) od Clinique. Kadarkoli sem si za svojo kožo želela kupiti Clinique (na vsak način sem hotela sprobat kak izdelek) in če sem jih vprašala za primerjavo z Lauder, mi je vsaka svetovalka v tujini rekla, da je Lauder boljši.

(Preden me katera napade, poudarjam naslednje:
To so moje izkušnje in bom rekla, da če je kateri všeč Clinique, naj si ga prosim kupi. Sploh smo ljudje različni in hvalabogu obstajajo različne kreme za različne potrebe kože.)

Tako sem pristala na kolekciji Verite (mleko, tonik, pomirjevalna emulzija, krema), ker sem imela tanko, občutljivo kožo z lišaji, tako kot ti. So bile EDINE, ki so mi popravile kožo tako dobro, da lahko sedaj uporabljam tudi izdelke drugih firm in verjetno bi mi sedaj pasal tudi kak izdelek Clinique. Koža skratka ni več občutljiva, kar je zame fenomen in res toploooo priporočam to kolekcijo. Pravijo pa, da je fajn kupiti na začetku mleko in kremo, da kakšno x mleko ne iritira kože in potem ni efekta. Ko se koža popravi, ni treba več komplicirat.

Oprosti, ker sem bila dolga, ampak nikomur ne želim toliko težav s kožo, kot sem jih imela jaz, zato ti predlagam bližnjico. Upam, da bo tudi zate tako uspešna.

Irena

Še to: ne glede na moje priporočilo, tudi meni ne smeš verjeti kar tako (čeprav je nasvet dobronameren in iz lastnih izkušenj), ne kupuj mačka v žaklju, ampak zahtevaj vzorček (ali v parfumeriji ali pri distributerju: Medicopharmacija je uvoznik za obe znamki) ali pa vzemi sterilno posodico in pojdi z njo v parfumerijo in naj ti dajo malo kremice iz testerja. Potrošniki imamo tudi pri kozmetičnih izdelkih svoje pravice da smo informirani in kupimo res tisto, kar je primerno za nas.

Irena

Živjo,
edinkrat, ko sem bila v življenju pri kozmetičarki na negi obraza (zvlekla me je prijateljica, za družbo), je bila ta čisto navdušena nad mojo kožo, in da nima kaj na meni počet. Point: takrat sem uporabljala ta Clinique 3 step sistem za čiščenje kože. Tako lepe kože kot takrat nisem imela nikoli prej niti kasneje. Problem je samo v tem, da sem (kozmetično) precejšnja lenoba in se mi ne da zvečer in zjutraj vsega tega početi (make up off, žajfanje, spiranje, tonik, moisturiser).
LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close