Najdi forum

Freeman

Zanima me, če katera mogoče ve, če se v kateri od sosednjih držav (At, I, Cro) mogoče dobi kaj več stvari od Freemana, kot pri nas!
lp

jaz sem bila poleti v Zadru in ti povem,da imajo tam tako veliko kolekcijo od freemana da dol pades! pomoje imajo tudi v zagrebu

V kateri trgovini si pa gledala? Mogoče DM?
lp

V hrvaških DM-ih imajo popolnoma enake stvari od Freemana, kot pri nas, v eni drogeriji v nakupov. centru v Karlovcu pa sem videla tudi druge stvari, pa čisto drugačne embalaže, tako da mi ni bilo nič jasno.

Kako to misliš, drugačne embalaže?

Občasno čekiram njihov page, tam so take embalaže kot v slo.

A v DM so pa enake embalaže na Hrvaškem?

ne,tista drogerija v Zadru ni bila dm.Neki cist tretjega,kr ena drogerija,ampak vecja.Tko da pomoje v kaksnih vecjih bos tudi to dobila.

Pika – drugačne embalaže pač. Ni mi jasno kako to, res ne. V DM-u so pa takšne kot pri nas.

No, hvala, saj grem kmalu v Zagreb, pa bom mal pogledala.
lp

Če ni taka embalaža, kot na , potem kozmetika ni originalna!!

Saj to se mi zdi čudno, ker jaz njihovo kozmatiko poznam izključno z njihove spletne strani, razen teh par proizvodov, ki se dobijo v DM.

povejte mi zaka vam je ta firma tok dobra????

Kaj pa vem, tako celoten vtis mi je ful dober.
– na splošno imajo O.K. sestavine
– ni precenjena
– izdelki ful lepo dišijo
– dobro se obnesejo na koži (imam dve maski, čistilo, body peeling, body butter, pa še kaj za noge bom kupla…)
– pregledna spletna stran
– ne delajo poskusov ….
Pa še kaj bi se našlo.
lp vsem

Ker so poleg The Body Shopa edini, ki proizvajajo izdelke, ki resnično dišijo po sadju, po naravnih sestavinah, v peelingih so npr. delci mletih mandljevih koščic in grobo mleti riž; – ČE KDO TO BERE, KI JE ZAPOSLEN ALI PA POZNA ZAPOSLENE V PODJETJU ALFCOMMERCE IZ MARIBORA, KI JE URADNI ZASTOPNIK ZA FREEMAN ZA NAŠO DEŽELICO, NAJ PROSIM ŽE ENKRAT APELIRA NA SALES DIRECTOR-JA, DA BOMO LAHKO KUPOVALI ŠE KAJ DRUGEGA KOT LE PROZVODE ZA NEGO NOG IN PEELIG MASKE ZA OBRAZ !!! SAJ JE NAŠE TRŽIŠČE DOVOLJ VELIKO TUDI ZA OSTALE FREEMAN PROIZVODE. (Se ne derem, pišem Caps Lock, da bo bolj opazno :-)))))

Pa še zaradi npr. priloženega:

Jaz bi ful vse od Freemana imela.
Vsake tolk pregledam njihovo stran, pa sem kar malo žalostna, da pri nas nič nimajo……………
Upam, da se bo uvoznik kaj spomnil………….
lp

Naj nekdo piše k uvozniku. Saj ni nujno, da koga poznaš tam.

Na nalepkah na izdelkih je to podjetje iz Slo. Bistrice, na netu ga pa ne najdem.
Lahko bi imeli kaksno spletno stran.
lp

Kaj pa če bi se dalo dobit njegovo tel. številko. Napiši kateri uvoznik je, potem pa pogledat v telefonski imenik http://www.telekom.si

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close