Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style rok trajanja kreme?

rok trajanja kreme?

Ga.Nada, povejte prosim koliko je približno rok trajanja kremic.
Nekaj dni nazaj sem kupila Collistar kremo za vrat in dekolte, ko pa sem jo včeraj odprla, sem opazila, da je na enem robu spremenila barvo v umazano rumeno, pa tudi struktura kreme je spremenjena – gostejša kot sem jo navajena. Potem sem opazila na embalaži datum uvoza julij 2002.

Ko sem jo reklamirala, je poslovodkinja sicer rekla, da jo bo poslala na pregled, vendar da glede na datum sploh ni stara in da kreme trajajo 3 leta in to šele od takrat, ko jih odpremo. Ali je to res?

Hvala in lp, Daša

Bo kar jaz odgovorila nomesto Nadi.
Kreme imajo v večini praviloma res tak rok trajanja kot ti je zatrdila omenjena poslovodkinja. Vendar ni sigurno, da je krema tudi izdelana istega leta kot je uvožena, možno je tudi, da deklaracija ni točna, ob nepravilnem shranjevanju ali transportu (preden pride izdelek v trgovino) se lahko kreme ravno tako pokvarijo že pred iztekom roka.

Svetujem ti, da četudi ti reklamacije ne bodo rešili ugodno, kreme kljub temu ne uporabljaj, ker kot si sama ugotovila ima spremenjeno strukturo, barvo ipd. Ne bi bilo namreč vredno, da si naprtiš kakšne nepotrebne alergije ali nevšečnosti na koži zaradi ene kremice. Zelo redko se namreč zgodi, da kupiš tako kremo. Sicer so pa Colistar izdelki super in naj ti ta zadeva ne pokvari mnenja o tej blagovni znamki.

LP Jadranka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close