Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style zelo blond barva

zelo blond barva

sama si barvam lase (naravno imam svetlo rjave) in zmeraj se mi pojavi enak problem (ki se bo dosti pranjih stabilizira)- nobena barva mi ne prime čisto svetlo, zmeraj ostane bakren odtenek, čeprav kupim barve ki bi naj pobarvale najsvetjeje (do sedaj sem poskusila Poly, Schwarzkopf…), želim si da bi končna barva izpadla najsvetleje, torej belo (samo za pramene). Naj postopek čez nekaj časa ponovi, oz. katere barve za lase naj kupim-če ima katera enak problem?!?

Za svetlejšo blond barvo se ponavadi uporabljajo pepelnati odtenki blond, da izničijo tiste bakrene tone. Jaz oz. moja frizerka, uporablja Keune pepelnato biserno blond št. 1012 in deluje (z 12% hidrogenom), če pa želiš bolj naraven odtenek pa z 9%. Drugače pa ima tudi Loreal dobre komplete za beljenje las, za pramene z dodatno kapo…ne vem sicer če so še na našem trgu? Upam, da boš dosegla željen barvni izid.
LP

naj povem, da včasih samo barva ni dovolj. Sama imam temno pepelnate lase, vendar so moji lasje zelo trmasti, tako, da pramena najprej razbarvam z blanšem in nato nanasem še svetlo pepelnato blond barvo mešano z 12% hidrogenom. Barvo in hidrogen vedno uporabljam od Kene-ja. Veliko sreče!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close