Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style uničeni nohti

uničeni nohti

Ali morda katera od vas ve, s čim naj si popravim popolnoma uničene nohte? Se mi ful cepijo oz. plastijo, in sicer vse od nosečnosti naprej. Potem sem dobro leto dojila, in mislim, da so hormončki zakuhali vse to…

Prej sem imela namreč trdne, da je kaj!

Hvala za nasvete!

Lp, Vesna

Zdravo!

Probaj z Avon-ovim lakom ‘strong results oz. močan utrjevalec nohtov’. Prijateljica je imela podobne težave, sicer ne zaradi nosečnosti, ampak nohti so se i cepli, lomli, bli mehki, sedaj pa ima trdne.

Lp, Iris.

Ah, meni ta Avonov utrjevalec prav nič ne pomaga!

Pokliči na 031 878 998.

Pozdravček, M

Če katera želi imeti ojačane svoje nohtke, francosko manikuro z obstojnimi in zdravju neškodljivimi geli, ali umetne nohtke naj pokliče 031 878 998.

Za obiskovalke foruma 15% popust!

Geli so neškodljivi, zelo obstojni (lahko več kot mesec dni), na njih lak zelo drži.
Sama imam ojačane nohtke z geli že par let in sem zelo zadovoljna.

Menda večkratno lakiranje nohta, poškoduje naraven nohtk. Še bolj pa nalimani nohti.

Urejene roke in nohti naredijo veliko za naš izgled! Iz rok izvemo marsikaj o človeku.

v lekarni kupi tabletke BIOTIN ki so namenjene obnovi nohtov in las. Nohti postanejo zelo trdi in rastejo hitreje. Da je pa uspeh še boljši pa uporabljaj še kakšno kremo za nohte, olje, utrjevalec in čim manj jih izpostavljaj agresivnim čistilom. Meni je ta kombinacija pomagala do lepih lastnih nohtov (prej sem imela večkrat umetne….katastrofa…) v prej kot enem mesecu.

Svetujem ti uporabo kreme za nohte nailactan firme mavala. Meni so se nohti 100 % popravili. Sicer je kr draga-ok.4500 SIT, ampak ena krema meni zadostuje za celo leto, pa jo uporabljam vsak dan. res deluje!

Priporočala bi ti ulite nohtke.
Lahko boš prala, kuhala, pomivala,pa ti bodo
držali cca mesec dni in stalno bodo lepi.
Tud lak se gor zelo obdrzi. Si jih lahko pobarvaš na recimo rdečo
pa boš imela lak sigurno lep 2 tedna.
Ni dela pa še lepo zgleda.

To delajo tam kjer delajo umetne nohtke. Jaz si dajem samo gel na nohtke ze 2 leti, pa mi ta gospa tolkdobr nardi da nimam spodaj skoraj nic poskodovanih svojih nohtkov

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close