Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style krema bioterm

krema bioterm

Zanima me če katera uporablja kremo od bioterma in katero. katera je primerna za kožo po 28. letu? Krema je res dražja stane okoli 9.000, pa me zanima če se splača dat toliko zanjo. Prodajalka mi je razložila, da je dražja zato, ker ima naravne sestavine, ki jih pa kreme za 2.000 sit nimamajo. Znima me vaše mnenje.

Uporabljam age fitness (sem pa preko 30) – dnevno, nocno in za okrog oci – lahko samo toplo priporocam. Vsekakor pa zadevo prej sprobaj, da ti gotovo pase na kozo – saj morajo imet kaksne vzorcke.

Poglej si tole

http://www.planet-lepote.com/forum/forum_posts.asp?TID=677&PN=1

potem se pa sama odloči – cena ni vedno sinonim za kvaliteto, pa tudi vsaka prodajalka ne pozna sestavin, kajti slišimo tudi neumnosti, da alkohol ne škodi koži, ker je organsko vzgojen????!!!!
Mislim haloooooooo!!

to kar ti je rekla prodajalka,niti slucajno ni res.Zelela ti je le prodati drazjo kremo in nic drugega.Nekaterim ustreza ze baby kremica za 900 sit,pa imajo lahko celo lepso kozo od tistih,ki uporabljajo tiste kreme za 10000sit.Cena ni bistvo.Drazje kreme imajo le nekoliko vec “silikonov”,ki dajo prijetnejsi obcutek ob mazanju,sicer je pa od kreme do kreme odvisno,kaksne so.

cao!

Jaz sem uporabljala Aqua Source Non Stop in Hydra Detox. Z obema sem bila zadovoljna. Ena od njih vsebuje karitejevo maslo, ki meni osebno zelo odgovarja!
Na splošno je Biotherm dober, tudi gledano na razmerje med ceno in kvaliteto.
To, kar ti je prodajalka razložila, na splošno ne velja – tudi med poceni kremami najdeš prave biserčke in nasprotno. Jaz sem bila podobno “poučena” o Lancomu za 20 tisoč, pa sem ugotovila, da je sama kemija.
Biotherm je res še kar naraven, čeprav so vseh kremah razne snovi za vezavo in podlago ipd., pa konzervansi….
Drugače pa ima Biotherm super stran, nima sicer vseh sestavin, si pa lahko v miru vse ogledaš!
http://www.biotherm.com
Krema se mi ne zdi tako zelo draga, če ti bo odgovarjala. Vsaj jaz imam kremo za pol leta. Vsekakor pa prosi za testerje.
lp

hvala vsem za odgovore. Jo bom pa najprej stestirala preden jo kupim.

Lep dan želim

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close